Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem azt mondta, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem azt mondta, már nem szerelmes belém. Mit kellene tennem most?

Figyelt kérdés
A feleségem azt mondta, már nem szerelmes belém. Nem hibáztatom,11 éve vagyunk házasok. Van 2 gyerekünk is. Azt mondta a szerelem hiány nélkül, már nem boldog mellettem. Azon kívül, hogy az egész eddigi világom összedőlt, továbbra is nagyon szeretem.

2012. jún. 16. 17:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%

Próbálj visszaemlékezni, miért szeretett beléd. Mi vonzotta? A jó humorod? Mi az, ami ellaposodott a hétköznapi taposómalomban? Udvarolj neki, ne túl tapadósan. Legyél egy kicsit titokzatos. Ne nagyon!

Jó illatú. Elegáns.

2012. jún. 16. 18:27
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
De bírom az ilyet, nőben is, férfiban is. Nem szerelmes, na és? Ugye nem azzal a tévhittel ment hozzád és szült neked két gyereket, hogy örökkön-örökké szerelmes lesz? Erről szól a házasság, együtt jóban-rosszban! Nem neked kell tenni bármit is, asszonyka a gyesek alatt túl sok romantikus filmet nézett!
2012. jún. 16. 18:29
 13/23 anonim ***** válasza:

Az mindegy, nem a világ összes férfijainak versenye ez, csak a férj és a szeretőé.

#9 Ha 11 éve házasok vagyunk, van két gyermekünk és a te férjed felmászkál a feleségemhez nyugodt lehetsz hogy bekopogok hozzátok... de forditott esetben te is meglátogatnád az én feleségemet ha van egy kis eszed, szóval ne add nekem itt az ártatlan.

Liberális vagyok, de azért ennyire nem.

2012. jún. 16. 18:33
 14/23 anonim ***** válasza:
A családunkban is van egy ilyen sztori, hogy a nő nem szerelmes a férjébe. Nagyon sokszor a fejéhez is vágja,úgyis ha ott vagyok. Szerintem szeretet van, de nagyon alap. A házasságukat csak a gyerekek tartják össze. Én így tuti nem tudnám leélni az életem egyik fél helyében sem, de Ők napi kisebb nagyobb vitákkal úgymond veszik az akadályokat. Az a durva, hogy nem tudsz mit csinálni. Egyre laposabb és laposabb lesz! Vagy megszoksz, vagy... Tudod
2012. jún. 16. 18:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt a könyvet és próbáld ki, hátha:

[link]

2012. jún. 16. 18:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Lobbantsd fel újra a lángot, légy újra huszonéves és hódítsd meg újra. Vidd el éttermekbe, randikra, csinálj romantikus estéket.
2012. jún. 16. 19:05
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Miért lett lepontozva az aki írta hogy a gyerek miatt nem érdemes együtt maradni? azért lesz a sok lelki nyomorék lúzer gyerek és felnőtt a világon mert ilyen szülők mellett nőtt fel.
2012. jún. 16. 19:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Érettebb személyiség vagy, mint a feleséged. Tényleg, a nagy, lángoló szerelem elmúlik, de ha szellemileg két ember egy húron pendül, magasabb fokozatba is tudnak kapcsolni, mindegy, hány év telt el. Sajnállak, de gondolkodj el azon, érdemes-e a szeretetedre? Bár ő is gondolkodhatna. Nem tudja még, hová vezet ez. A kémikusok szerint a nagy szerelem 2 évig, a halálos 3 évig tart. Tapasztalatom szerint valóban így van ez, de könyörgöm, akkor két évenként válni fog? És az elkötelezettség? A kitartás jóban, rosszban?
2012. jún. 16. 19:23
 19/23 anonim ***** válasza:
70%

ha nem boldog, akkor hiába mond bárki bármit, vagy jön az "elmúlik a szerelem" dologgal, akkor se tud tudatos döntéssel egy érzelmen változtatni.

Ha nem boldog, akkor nem az. Boldogtalan ember mellett ráadásul a párja is boldogtalan lesz idővel.

Sajnos ezt el kell fogadni és le kell nyelni a keserű pirulát.

Itt nem feltétlenül hibás bárki is, egyszerűen más irányba változtak, elkopott a kötelék, a ragaszkodás, a hajtóerő.

2012. jún. 16. 19:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Az elkötelezettség kevés, attól boldog nem lesz, maximum megalkuvó.

Egy érzelmet nem lehet logikai alapon befolyásolni.

Kissé hasonló, mintha valaki fél a pókoktól és ezen úgy próbálnak meg segíteni, hogy magyarázzák az illetőnek, hogy nem bánt a pók. Ezt tudja ő is, mégis félni fog. Nem véletlen, hogy a kezelése se így szokott működni pl. a fóbiáknak, amik vastagon érzelmi alapúak.

Én például a tűktől félek. Hiába tudom, hogy nem fogok belehalni egy vérvételbe, remegek, leizzadok, elsápadok, elájulok. Ezen nem segít, ha valaki komoly arccal elmagyarázza, hogy tűszúrásba még nem halt bele senki és butaság félni tőle. Tudom én is, mégis félek.

2012. jún. 16. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!