Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, fog ő még nekem könyörögni?
Figyelt kérdés
A párom feldobta eddigi életünket, gyerekünket, mert "szerelmes lett" 2 hete. Én megtettem mindent, nem értékelte, továbbra is azt hajtja, hogy vége és éli a világát a nővel. Mit gondoltok, az ilyen fog még jönni könyörögni?2012. jún. 3. 18:45
11/14 anonim válasza:
Szerintem egyetlen esély az összekerülésre, ha tiszteled magad és nem könyörögsz. No, meg egy jó adag önismeret (nem egyenlő azzal, hogy magad hibáztasd!), csak ilyenbe kevesen fognak bele. Kezdj el azon gondolkodni, mit csinálnál "amúgy" szívesen, és kezdj el élni nélküle. Szerezz méltóságot magadnak. Hidd el, hogy ő is sokat veszíthet, nemcsak Te.
12/14 anonim válasza:
Lehet hogy azért tette, mert te állandóan azt várod tőle, hogy könyörögjön neked. Szerintem nem fog, és jól is teszi. És te is jól tennéd, ha túllépnél a kapcsolaton és új életet kezdenél. Egy megcsalás örökre megmérgez egy kapcsolatot, az utána már sosem lesz az igazi.
13/14 anonim válasza:
Lehet, hogy jön könyörögni, de ne dőlj be neki! Tényleg be akarod vezetni a lengyel turizmust, ahol a férjed a hátizsákkal fel-alá vándorol, mikor milyen kedve van? Aki egyszer elment, az elment. Játssz el a gondolattal: visszajön és szeretkezik veled: önfeledt lennél? Vagy ott motoszkálna benned, hogy a másik milyen volt? Ha megismerkedne munkahelyen, bárhol egy másik nővel, nem fürkésznéd az arcát ezek után, hogy hogy néz rá? A bizalom ha egyszer megtörik, annak szerintem annyi...az eltört vázát is meg lehet ragasztani, csak látszik a törésvonal. Anno nekem azt mondták, hogy bánni fogom, hogy a férjem utáni nyavalygással töltöttem az időmet ahelyett, hogy megélném a mindennapokat. És bizony igy lett, sajnálom az önsajnálattal eltelt éveimet. Ne engedd el magad. Gondold át, hogy mi mindent tennél szivesen, amit a férjed mellett nem tudtál. Éld a magad életét, előre nézz és ne hátra...sosem tudhatod, hogy ki jön még az életedbe és talán egyszer még azt is gondolhatod, hogy bár előbb szabadultál volna a férjedtől. Nem jó görcsösen kapaszkodni egy nem működő kapcsolatba....ami egyszer nem ment, másodszor sem megy...legfeljebb más miatt mentek szét...engedd el és éld a magad életét. A most kinzó fájdalom is el fog múlni....most még gyászban vagy, de hidd el, tényleg elmúlik.
14/14 anonim válasza:
LEhet, hogy fog, sőt biztosan, de aki egyszer elment, az el fog máskor is, komolyan ebben a tudatban akarsz élni vele? Keress egy normális pasit, ha van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!