Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor jön el az a pont?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az a pont?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Előre bocsátom, hogy minden vélemény hasznos lehet. Párommal 5 éve vagyunk együtt. 3 gyerek született ebbe a kapcsolatba. Védekezés ellenére is. Nagyon nagy a problémánk. A párom nem dolgozik. Pedig lenne munka. A kérdésem a következő: meddig lehet elnézni? Beszélgetések sora, sírás, könyörgés. A válasz tőle: nyugodj meg, majd lesz valahogy! De a napi megélhetésről van már szó. Aki ismeri, azt mondja külön kell mennünk. Tapasztalatok, vélemenyek! 'pofonok'! Köszönöm!

2012. máj. 28. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sose értettem ezt,azért kérdezősködök ,mert a környezetemben is van egy hasonló eset,a férfi egyáltalán nem dolgozik,de talán még soha nem is dolgozott,ráadásul kétkedik vele ,hogy őt az asszony és az Állam eltartja.

Nekem is van két gyermekem ,de nekem ők adnak erőt a munkához.

Szóval nem egyedi eset vagy,de a helyedben én azért csak kirúgnám,aztán hátha változik valami hiszen akkor már kénytelen lesz elmenni dolgozni,ha nem akar éhen halni.

2012. máj. 28. 09:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Ahogy így végig olvastam mindet, hát nem irigyellek. De azt jegyezd meg, hogy kutyából nem lesz szalonna. Ha el is megy dolgozni (amit kétlek) 1-2 hónapnál tovább nem fogja bírni sehol, és otthagyja valami kifogással. Nem 3 gyereket kell így eltartanod, hanem 4-et. Mióta nem dolgozik?
2012. máj. 28. 10:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Dec. 5. óta. Bejelentett normális munkája még nem volt. Alapított céget, de olyan mint halottnak a csók.
2012. máj. 28. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:

addig gyötörni, míg álmatlan éjszakái lesznek az miatt, hogy hogyan szerezzen munkát.

ez tényleg hat.

lelki terror magasfokon. fenyegetés. tiltani, amit szeret. előadni, amitől fél.

minden áldott nap.

először harcol ellened, de meg fog törni.

ez pszichológia.

2012. máj. 28. 11:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát igen! Csak gondoltam én hogy talán beszélgetéssel többre megyek. Nem vált be. Akkor jött a sírás. Fenyegetések. Megint kértem, dolgozzon. Segítettem munkát keresni. Mondtam, hogy legalább magát tartsa fenn. Még mit tehetnék? Közben itt vannak a gyerekek, rájuk is gondolnom kell.
2012. máj. 28. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem,meg sokaltam a sok olyant,hogy: Majd lesz valahogy meg igy meg ugy.. és tovább léptem.
2012. máj. 28. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Ebben az a gond ha nem dolgozik és elváltok ,akkor miből lessz gyermektartás. Magyarán mondva ezzel tud vissza élni, hogy ki vagy neki szolgáltatva.Egyrészt cseszheted, mert amikor lett a gyermek akkor már ezt látni kellett volna, nem 3 gyermek életét tönkre tenni. Szerintem hagyd a fenébe, egyrészt , másrészt legvégső esetben lépj, de az már akkor van ha.Vagy ha vannak szüleid és megteheted , lépj, le legalább pár hétre. Majd amikor magáról kell gondoskodni, akkor már észbe kap. Szóval külön , de ésszel.
2012. máj. 28. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!