Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek belátni a barátnőmnek, hogy a gyerekek érdekei a legfontosabbak?
most válnak,van egy 3 és egy 5 éves kisgyerekük. a férj azt mondta neki,ő hajlik mindenféle megegyezésre,de csak akkor ha közös a felügyelet,mindenben közösen döntenek,és a gyerekek olyan időközönként vannak nála illetve a barátnőmnél,ahogy szeretnének. vagyis ha pl 1 hétig csak apánál vagy anyánál akarnak lenni,egyikőjük sem korlátozza őket.
a barátnőmnek ez nem tetszik,szerinte a férje el akarja tőle venni a gyerekeit-ami egyáltalán nem igaz,de nagyon szereti őket és egyáltalán ne boldog attól szétszakad a család,hozzáteszem a nagyobbik gyerek is nehezen viseli mert nagyon apás.
a barátnőmnek már van új kapcsolata akihez hamarosan mindannyian odaköltöznek. ebbe sem szólt bele az apuka,csak a fentieket kérte.
én mondtam a barátnőmnek h ez a gyerekek érdeke ezt ne vegye támadásnak,elég nehéz nekik h fél éven belül apuka elköltözött,anyuka meg máris másik "apukát" és testvéreket talált,akikhez ráadásul oda is kell költözni.
de a barátnőm csak puffog h ő ezt nem hagyja annyiban
én megértem őt is de a férjét is,legfőképpen pedig a gyerekeket.
azt még tudni kell,hogy mindannyian ugyanabban a kisvárosban laknak,néhány utcára egymástól,vagyis attól h pl a gyerek 1-2 hétig apázik,még nm kerül el a megszokott környezetéből-ovi.
apuka férjnek talán nem volt tökéletes,de a gyerekeit imádja,őmiattuk sokáig nem akart belemenni a válásba,de a barátnőm végül kiadta az útját. a pasi otthagyott nekik mindent-házat,kocsit-és szép gyerektartást fizet. sokat viszi el a gyerekeket,minden nap hívja őket,stb
köszönöm a segítséget
ma 15:38
Én meg azt nem szeretném, ha olyan barátnőm lenne, mint a szóban forgó anyuka, akinek fontosabb az új f*sszal való összeköltözés,mint a saját gyerekeinek az érdeke.
Nem jó az ilyen rendszer mire megszoknák az egyik hely szabályait már rögtön váltani kéne a gyerekeknek stabilitás kell pláne ilyen kicsiknél legyen 2 heti láthatás pluszba hétvégenként pár óra de ide oda rángatni egy 3, 5 évest azzal csak ártanának a gyerekeknek.
Nem is értem hogy merült fel az apában hogy ekkor gyerkőcök bírják 1 hétig anya nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!