Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? A gyerekek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A gyerekek a legfontosabbak.

Figyelt kérdés

Van egy rokon nő, aki 21 éves, van 2 gyereke, és mindössze 45 kiló.

A párja 24 éves, és 100 kilós, nem dolgozik, van 1 ikertestvére, és egy gonosz anyja.

Na most a mama uszítja a fiait, a nőt minden héten megverik, mint a lovat. Szegényke nem tud mit tenni, csak tűr, mert szerelmes. A nagyobbik gyerek üvölt, amikor az apja üti az anyját, teljesen lelkibeteg már az a szerencsétlen gyerek.

Tegnap anyósom (a "mama" testvére) hallotta, hogy mit terveznek. El akarják venni a lánytól a 2 gyereket, nagyon meg akarják verni, elmondják mindennek, és ez mind csak azért, mert nem úgy ugrál szerencsétlen, ahogy ők fütyülnek. A párja már számtalanszor megcsalta, mondta is neki h utálja, nem szereti, stb.

Mit tegyek? Mondjam meg neki, hogy meneküljön, ameddig nem késő, a 2 gyerekkel, vagy hallgassak?

Az anyjához vissza tudna menni Pestre, csak fél.

Nem tudom mi tévő legyek, ezt szerintem el kellene mondanom neki, csak nem akarok belekeveredni.

Már tettem fel 1 kérdést róluk, csak akkor még nem fajultak el ennyire a dolgok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Kérlek adjatok tanácsot, a 2 gyerek érdekeit nézve, mit tegyek?

Köszi a válaszokat.

2009. jún. 7. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A feleségnek kellene (le)lépnie, az tuti! Te szerintem maximum annyit tehetsz, hogy megpróbálod felnyitni a szemét. Esetleg anyósod, aki már hallotta hogy miket tervezgetnek, tudna még veled együtt segíteni, üljetek le együtt a lánnyal beszélni, hogy ezt ne tűrje tovább. De szerintem csak ő fordulhatna segítséghez, helyette, az ő együttműködése nélkül nektek nem sok esélyetek van. Nem tudom, látleletet miért nem vetet magáról a lány, egy verésnek nyomai vannak... Látlelet, feljelentés, lelépés. Szerintem ez lehetne egy sorrend...
2009. jún. 7. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Név nélkül is tehetsz bejelentést a helyi szociális otthonban,mond el ott,amit leírtál.

Az anyukának meg a szemébe kell mondani,hogyha így folytatja elveszti a gyerekeit!

2009. jún. 7. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:

NE hallgass!!!!!

Segíts nekik!

gyámügy, gyermekjóléti szolgálat

szerintem a rendőrség nem foglalkozna vele egyelőre

de ne hallgass!!!!

2009. jún. 7. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyámügy, családsegítő, önkormányzat megfelelő része, rendőrség, ne hagyd, de ha ő fél (érthető módon), te próbálj neki segíteni, nem csak miatta, a gyerekek miatt még inkább. Igaz, egy életen keresztül törés lesz bennük emiatt, ami most történik velük, de most még talán nem késő. Rosszabb lehet, ha maradnak.
2009. jún. 7. 14:07
 5/7 A kérdező kommentje:

féltem őket, mert már olyanokat hallok, hogy azt tervezik, legalább is beszélték, még ha viccnek is szánták, hogy feldarabolják és elássák, ha valaki meg keresné, azt mondják, hogy lelépett.

szóval tőlük minden kitellik, már az apjuk is ilyen volt, nagykéssel kergette az anyjukat, és ezek a vadbarmok követik a példáját.

2009. jún. 7. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyentől menekülni KELL. A gyerekeknek is az az érdeke, hogy ne ilyen légkörben nőjenek fel, és felnőve olyanok legyenek, mint az apjuk. Ilyen környezetben normális felnőtté válni szinte lehetetlen, és nem csodálom, ha az anyjuk is jobban fél, mint hogy cselekedni merjen. Pedig muszáj.
2009. jún. 7. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Az történt, hogy szóltam neki, segítettem mindenben, pénzt adtam, telefonálgattunk össze-vissza. Végül lelépett, de előtte közölte a párjával, hogy mi miket mondtunk, és persze ő mindent letagadott. Ki is békültek, azóta is mindent úgy folytatnak, ahogy abbahagytak. Most pedig én vagyok meg anyósom a szarkeverő.

Tanultam az esetből, többet nem szólok bele senki életébe. Mindenki oldja meg a saját problémáját.

2009. szept. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!