Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék tanácsot kérni tapasztaltabbaktól hogy ebben a helyzetben mit tegyek?
Nem vagy rossz feleség, csak túlságosan a magad szempontjából nézed a dolgot.
Amúgy meg, lehet, hogy megbotránkozol, de jóindulatból írom: örülj neki, hogy KELLESZ a szexre.
Az lenne az igazi baj, ha nem kellenél, hozzád se nyúlna, nem közeledne, vagy ne adj' Isten más kellene a szexre.
Na, az nagyon bántana!
Nézd a jó oldalát a dolgoknak!
# 6/15 Időpont tegnap 15:06
Pont az ilyen hozzáállás miatt nem szültem még gyereket!
Én már tudom,hogy a kedves párom azt vágná a fejemhez, hogy egész nap itthon vagyok Ő meg robotol és ha hazajön egy kis nyugit akar, azt pont leszarná mindenki hogy egy gyerek 0-24 órás meló IGEN MELÓ, amiért TALÁN kárpótlást kapok mikor 80 évesen magam alá csinálok...mert TALÁN gondoskodni fog rólam...vagy fogja magát és bevág egy otthonba vagy diliházba...
Teljesen együtt tudok érezni a kérdezővel. Én 5 éve vagyok együtt a párommal , igaz házasságra még nem adtam a fejem,de egyszer már nálam is elfogyott a türelem (1,5 éve) és akkor volt 3 hét külön élés.
A válás a legeslegesleges legvégső dolog legyen ami megfordul a fejedben. Én már a 2. évben kezdtem el érezni,hogy itt valami gebasz lesz és csak a 4 évhez közeledve telt be a pohár annyira, hogy elküldjem a francba.
Először próbáljatok közös programokat csinálni "mint régen"...a sexmegvonásos büntetést háát....én is csinálom néha,de nem akkor mikor már az jár a fejembe,hogy "válni akarok" :D
Kúltúráltan, érett felnőtt módjára bezséljétek meg, hogy kinek mi az elvárása és ki mit hajlandó ezért tenni....mert az sem működik,hogy csak Ő pedálozz a kegyeidért vagy fordítva...közösen kell építkezni.
Mi is megbeszéltük és azóta ha nem is oylan mint régen de viszonylag stabil a kapcsoalt (persze a sok hétköznapi dolog anyagi bizonytalanság közbe játszik rendesen és ezért stresszelünk állandóan)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!