Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánt, hogy a volt férjem boldog (nak látszik)?
Figyelt kérdés
2 éve elváltunk, fiatalon házasodtunk, több éves kapcsolat után, de válás lett a vége (megcsalt, kavart össze-vissza). Megtaláltam a párom azóta, őszintén, mélyen szeretem őt, soha ennyire nem szerettem még senkit, mégis bánt, ha látom a volt férjem, hogy az új feleségével boldog (a nőt is ismerem korábbról). El fog múlni? (Mielőtt valaki arra gondol, akarok még tőle valamit, biztosan kijelenthetem, hogy nem. csak azt kívánnám, szenvedjen a pokolban!) Jó ember akarok lenni, mégsem tudok megbocsátani! :(
Velem is ez volt, megcsalt a volt férjem és elváltunk, de engem már nem zavar ha látom az új nőjével, pedig csak 1 éve váltunk el. Sőt nekünk közös gyerek is van. Nekem is van új párom és vele foglalkozom. Szerintem a kérdező még mindig szereti a volt férjét,azért idegesíti,hogy boldog mással. Ha tényleg szeretné az új párját, akkor a volt férje meztelenül is ott lehetne előtte, az sem érdekelné!
2012. jún. 26. 21:51
12/18 anonim válasza:
Kérdező ( Andi)!
Ezt a kérdést meg fogom mutatni egy közös ismerősünknek, mert ezt róluk írtad. Nem fog örülni neki P... és V...., hogy még mindig vele foglalkozol. Mellesleg a lányotoknak is jobb lenne ha megbocsátanál és tovább lépnél végre!
2013. ápr. 8. 01:30
13/18 anonim válasza:
Előző jól írtad ez tényleg az az abasári .....Mutattad Petiéknek? Mit szóltak hozzá? Szerinted minek csináltatta fel magát a mostani hapsijával? A lakásért gondolom. És ez a nő templomba jár és ott játssza az eszét hogy ő milyen jó...Nevetséges.
2013. máj. 3. 02:05
14/18 anonim válasza:
Persze mutattam nekik, jól kiröhögték meg szánalmasnak tartják hogy még mindig itt tart. Szerintem is a lakás miatt szült,nem szereti az új paliját csak be akarta biztosítani magát. A többit priviben elmesélem még róla!
Remélem látja hogy mindenki tudja hogy ezt ő írta!
2013. máj. 3. 11:02
15/18 anonim válasza:
ket utolso assatok el magatokat miert bantjatok a kerdezot?
a ferje megcsalta de majd megkapja a bunteteset az elet majdf jol megcibalja ez miatt.
kerdezo legy eros ez egy gyaszfolyamat majd lassan elmulik ez az erzes es uj szerelem jon neked is.
2013. máj. 3. 18:53
16/18 anonim válasza:
Nem nem ássuk el magunkat,méghozzá azért nem,mert mi ismerjük a kérdezőt! Ha tudnád milyen gonoszságokat csinált a volt férjével,amit még el is lehet fogadni,mert megcsalta. De ha tudnád milyen szemétségeket csinált a mostani feleségével,aki semmiről nem tehet,mert nem vele csalta meg!!!!! Annyira gyűlölködik,hogy a gyerekét se veszi semmibe! A gyerek mikor a mostani feleségével van, rajzol neki,ráírja hogy szeretlek, együtt játszanak, tehát nem az apjával,hanem vele és mikor felhívja az anyja a gyerek azt mondja neki a telefonba,hogy az unokatestvérével játszik. Az anya annyira gyűlölködik,hogy a gyerek nem meri megmondani neki hogy a jelenlegi feleséggel van.
2013. máj. 26. 13:14
17/18 anonim válasza:
És még annyit hogy ennek már kb 4 éve,azóta a kérdezőnek van új szerelem ahogy írtad,sőt gyereke is született,de ő mégis csak a volt férjével és a jelenlegi feleségével van elfoglalva.
2013. máj. 26. 13:16
18/18 anonim válasza:
Hát Andi hallottam a legutóbbi húzásodról. Nevetséges amit csinálsz ennyi év után is. Belegondoltál abba hogy mi lenne ha az új nő maradt volna a Hella és őt kellene nézned? A fél város a viselkedéseden van felháborodva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!