Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánt, hogy a volt férjem boldog (nak látszik)?
Nézz magadba Kedves!
Jó ember akarsz lenni, akkor miért kívánsz rosszat másnak, különösen annak, akivel valaha boldog voltál?
Másrészt: ahogy egy jó házassághoz két ember kell, ugyanúgy a rosszhoz is!
Tehát ugyanoda jutottunk: nézz magadba, mert nem biztos, hogy csak a volt férjed az oka annak, hogy a házasságotok tönkrement.
Teljesen megértelek, én is ugyanígy voltam. Boldog kapcsolatban éltem és élek is azóta, de mégis eszembe jutogatott, miért boldog az exem amikor annyira rossz ember és annyit bántott engem.
Viszont nem látsz bele a kapcsolatába, ezért ne hidd, hogy biztosan boldog (még akár gyerek mellett sem).
Én azokra a tulajdonságaira gondoltam amiért elhagytam és hogy ez pontosan elég büntetés neki, mert ugyanezt megcsinálja majd a következő és következő kapcsolataiban. Ez már elég elégtétel volt nekem.
Egyébként idővel ritkultak ezek a rossz gondolatok. Mert újabb és újabb emlékeket élsz át a mostani pároddal és a régi, fájó sérelmek lassan csak emlékké fakulnak, melyek már semmit sem jelentenek.
Egyébként ami még érdekesebb, az idő engem igazolt, mert a következő kapcsolatában ugyanezt megcsinálta (magyarul megcsalta azt a nőt is akivel engem csalt meg). Ekkor jöttem rá, hogy az élet igazságos, csak idő kell hozzá. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!