Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit lehet tenni abban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni abban az esetben, ha a birósági végzés ellenére nem adja oda az anya a gyereket láthatásra?

Figyelt kérdés
Megvolt a válás, az apa kéthetente hétvégén elvihetné a gyereket, plussz minden második héten pénteken, de többnyire van valamilyen indok, amiért éppen akkor ne menjen érte! Lehet tenni ez ügyben valamit?
2012. máj. 8. 21:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat, 22:10 elírtam.
2012. máj. 9. 06:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, a 20-10-es megint itt van. Hetekkel ezelőtt is voltak olyan hozzászólásai, amikor neten megállapította, hogy nem a kérdező a gyerek apja, mert az anya nem adja neki oda láthatásra. Erre a kérdésre írta, hogy nem is ő az apa, mert ha az lenne, a nő odaadná. Mindenhova ezt írja. Szívesen megismerném, mert kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen retardált ember hogy nézhet ki.
2012. máj. 9. 07:54
 13/20 anonim ***** válasza:
azaz 22-10-es
2012. máj. 9. 07:54
 14/20 anonim ***** válasza:
23%
Miért bünteti az apát? Kérdezd meg apukát, és kérd meg, hogy beszéljen vele, ha kell, kérjen bocsánatot. Ezek az esetek ált. azok, amikor az apa otthagyja a családot. Az anya nem tud mással visszavágni, és az igazság mindenek előtt... Én sem tudom szó nélkül odaadni az apának őket, aki itthagyott velük munka nélkül, elveszítettük lakhatásunkat is, teljesen tönkrementünk az ő új élete miatt.
2012. máj. 9. 08:50
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

na van egy újabb általűnosításos hozzászólás. Én is mosolyogtan, hogy újra megjelent az a válaszoló aki szerint itt nem vérszerinti apák vannak :)

De mpst itt az újabb, aki azt hiszi, hogy mikor egy anyuka szemétkedik akkor annak csakis az az oka, hogy biztos az apa a hunyó. Jaj de unom már ezt.

Utoljára elmondom, hogy nem feltétlenül akkor ilyenek ezek az anyukák. Elég nekik csak az, hogy az apuka megtalálja a boldogságát, esetleg sikeres a munkájában, és nem utolsó sorban a gyermek ragaszkodik az apához,annak ellenére, hogy megpróbálja az édesanya elidegeníteni őket egymástól.

Na ez is bőven elég ahhoz, hogy az anya rákapcsoljon a szemétkedésre.

Ezt egy 28 éves lány írta, aki fél éve békességben, tisztességben próbálja 2 gyermek életét jobbá tenni ugyanis hozzánk kerültek párom gyermekei. Szép napot

2012. máj. 9. 09:11
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, hogy zagyvaság, ebben vagyok én is. sőtt, a többit le sem írom.
2012. máj. 9. 17:49
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, 9:11-es, ez lehet az oka, mert az anya miatt mentek szét ( ő ment félre, az apa meg megtalált engem, most mégis azt hireszteli, hogy miattam mentek szét), és a gyerek jobban szeret velem lenni, mint az anyjával. Akkor ez valójában nekem szól... köszönöm.
2012. máj. 9. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
nehéz átlátni a dolgokat . de az tény , hogy egy anya ezt nem teszi. márrészt ha te miattad mentek szét akkor tőled félti a gyermeket. nem tudtam ,hogy van 3 . is a jelenteben. ha nem lennél , akkor lenne az amit írtam. akkor még is lehet , hogy a férj a z apa, csupán az anya tőled félti a gyermeket. mi nálunk a feleségem szülei voltak a 3. fél. de sajnos igen egyértelműen akár mondhatni paranolyásan és sajnálom de ezt látom, hogy mert megesett velem. a feleségem tulajdonképp a pénzért jött hozzám, ráadásul két gyermeket szült, de kizárólag pénzért. velem is ezt csinálta amit kérdező voltja, de nálunk zsarolás szinten ment. talán sok hasonló esetben csak a rosszat látom meg, mert ez van velem és tudom miért ,de kiírni is rossz lenne.
2012. máj. 10. 17:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18. Válaszoló: NEM tudsz olvasni "márrészt ha te miattad mentek szét akkor tőled félti a gyermeket" - a kérdezö VILÁGOSAN megnirta, hogy NEM miatta mentek szét, az ANYA lépett félre és ki a házasságból.
2012. máj. 10. 21:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves "paranolyás", annyi az eszed, amit a helyesírásod is mutat!
2012. máj. 10. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!