Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleimtől kapott támogatás lakásvásárláshoz válás esetén hogy bizonyítható? Lakásunk vásárlásához szüleimtől jelentős összeget kaptunk, valamint hitelt vettünk fel. Válás esetén hogyan bizonyítható hogy ezt az összeget én vittem a házasságba?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 10:03
11/12 anonim válasza:
"Már három éve összeházasodtunk, akkor kellett volna házassági szerződést írni."
Nem kellett volna. Neked kellett volna megvenned a lakást egyedül, ha egyszer csak a te szüleid adták a pénzt.
12/12 anonim válasza:
Nálunk a vagyon 95 %-a tőlem van. De én úgy vagyok ezzel, hogy vagy házas vagyok és minden közös, vagy inkább nem házasodom. Én a házassági szerződés ellenkezőjét csináltam, odaajándékoztam feleségnek jogilag annak a felét is, ami jogilag csak az enyém volt. Mindezt heves szülői tiltakozás közepette. De ha valaki nem biztos magában és úgy házasodik, akkor megvannak erre a megfelelő jogi keretek. De inkább időben kell lépni, mert utólag általában késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!