Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek valamit annak érdekében, hogy apuka ha beteg, NE jöjjön a láthatásra?
Apuka körülbelül minden 4. láthatásra jön el, akkor sem foglakozik semmit a gyerekkel. (5 éves fiú)
De ha lebetegszik, tuti megjelenik. Köhög, orrot fúj, gyógyszert vesz be, majd közli, hogy neki semmi baja. A gyereket többször megfertőzte.
Nem az a fajta, aki képes a belátásra, mindent úgy csinál, ahogy NEKI jó. HA megkérem, hogy ne jöjjön betegen, ő háborodik fel, hogy neki joga van a láthatáshoz, és én ne mondjam meg neki, hogy mit csináljon.
Van valami hivatalos dolog, amire hivatkozhatok? Vagy bármi, amivel meggyőzhetem?
Az, hogy a "gyerek érdeke", neki nem szempont. Ő akkor boldog, ha nekem keresztbe tesz és ha felbosszant.
Az utolsó vagyok!
Nem értem miért kell őt azért bántani, mert a gyereke apjával nem tudnak kijönni, ez nem feltétlen az ő hibája és nagyon sokan vannak még így! Jogtalan, hogy ezért elítélitek! A mai világba lassan a szerelem szó is értékét veszíti! SAJNOS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!