Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tehetek valamit annak érdekébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek valamit annak érdekében, hogy apuka ha beteg, NE jöjjön a láthatásra?

Figyelt kérdés

Apuka körülbelül minden 4. láthatásra jön el, akkor sem foglakozik semmit a gyerekkel. (5 éves fiú)

De ha lebetegszik, tuti megjelenik. Köhög, orrot fúj, gyógyszert vesz be, majd közli, hogy neki semmi baja. A gyereket többször megfertőzte.

Nem az a fajta, aki képes a belátásra, mindent úgy csinál, ahogy NEKI jó. HA megkérem, hogy ne jöjjön betegen, ő háborodik fel, hogy neki joga van a láthatáshoz, és én ne mondjam meg neki, hogy mit csináljon.

Van valami hivatalos dolog, amire hivatkozhatok? Vagy bármi, amivel meggyőzhetem?

Az, hogy a "gyerek érdeke", neki nem szempont. Ő akkor boldog, ha nekem keresztbe tesz és ha felbosszant.

2012. máj. 5. 09:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Az utolsó vagyok!

Nem értem miért kell őt azért bántani, mert a gyereke apjával nem tudnak kijönni, ez nem feltétlen az ő hibája és nagyon sokan vannak még így! Jogtalan, hogy ezért elítélitek! A mai világba lassan a szerelem szó is értékét veszíti! SAJNOS!

2012. máj. 5. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy ritka nagy paraszt.Szerintem azért próbálj meg beszélni valami hivatalos személlyel,hátha lesz valami.Vagy ha mást nem,ne engedd a gyerek közelébe.
2012. máj. 5. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Véletlenül náthásan nekiment az ajtófélfának....XD
2012. máj. 5. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!