Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból veheti el az anyától a bíróság a gyermeket (4 éves)?
Azért én elgondolkoznék, hogy alkalmas-e egy olyan ember anyának, aki például ameddig az apa dolgozik ő tucatszám hordja haza a férfiakat.
Egyébként akkor veszik el, ha mindkét szülő igényt tart a nevelésére és az apánál jobb helyen van.
Féltékeny??? Te eszednél vagy? Meg mi ez a baromság, hogy a férfiak miatt van? Meg hogy a nőnek joga van megcsalni?
Ennél férfigyűlölőbb dumát le sem lehetett volna vágni. Én szeretem és tisztelem a férfi nemet épp annyira, mint a nőit, és ha már minden áron hibást akarunk keresni, akkor teljesen 1-1 az állás.
Ha pedig azt gondolod, hogy irigy lennék, hogy valaki tucatszám férfivel szexel, akkor elárulom nem így van, én egy fiatal értelmes nő vagyok, ha akarnék nyugodt szívvel találnék bármennyi partnert, de ez nem áll szándékomban és nem is a kérdezőnek írtam az első mondatomat, hanem annak, aki azt írta a szexnek nincs köze az anyasághoz, pedig igenis van, épp ezért hoztam a példát.
Nem tudom megérteni, hogy aki ennyire gyűlöli a férfiakat, az minek is avatkozik velük. Nekem van apukám, aki csodálatos ember, a nagyszüleim is, és mindig is tisztességes férfiakkal volt dolgom. Sajnálom, aki nem így járt, de ettől még nem kell mindenkit elítélni.
Utolsó!Nem vagyok férfi gyűlölő!Melyik az a nő aki, azért szül több gyereket ,hogy utána tucatszám hordja fel a férfiakat?Ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam!Tucatszám.Amit megtapasztaltam életem során,és ez mindig igaz volt!!!
Mindenki magából indul ki mikor vélemény mond a másikról!
???
Most honnan jött ez az ok okozati összefüggés?
Legalább értelmes mondatot írj már könyörgöm, ami összefügg az én hozzászólásommal, mert ez már tényleg inkább nevetséges, mintsem bosszantó. Senki nem mondta, hogy azért szül gyereket, hogy tucatszám felvigye a férfiakat :D Eszem nincs, hogy ezt honnan a fenéből vetted.
Ezzel pedig, hogy mindenki magából indul ki akkor, amikor megformálja a véleményét tökéletesen alátámasztottad azt, amit én mondtam, szóval ezt köszönöm.
És én ezt most itt befejeztem, mert ez már tényleg vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!