Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom szeretne összehazasodni parjával, ugyanazon napon lehet torolteni az eskuvot?
Figyelt kérdés
azt szeretenem meg kerdezni ha lesz eskuvő ugyanazon napon lehet torolni, mert ugy tudom amig nem haladja meg a 24 orat, vissza lehet csinalni, hogy az illető megse legyen házas.2012. ápr. 19. 00:42
11/20 anonim válasza:
A házasság az egybehangzó kijelentés elhangzásával jön létre az anyakönyvvezető előtt. Aláírni se lenne muszáj, az csak a regisztrálást szolgálja. Akkor már csak a bíróság bonthatja fel, nincs itt semmi "gondolkodási idő". :D
12/20 anonim válasza:
Most csak én nem értem a kérdést? ez olyan mint a bánk bán... egy vesszőn múlik csak az élet ^^
13/20 anonim válasza:
Kérdező, most ugyanazon napon lenne az esküvőtök és ez a baj, vagy a barátnő szeretne rögtön aznap elválni?
14/20 anonim válasza:
teljesen egyértelmű h mit kérdezett, mit nem lehet ezen érteni? :s azt akarja tudni h ha összeházasodtak még aznap lehet-e érvényteleníteni.
15/20 anonim válasza:
"teljesen egyértelmű h mit kérdezett, mit nem lehet ezen érteni? :s azt akarja tudni h ha összeházasodtak még aznap lehet-e érvényteleníteni."
Szerintem meg NEM egyértelmü, mert a kérdezö nem érvénytelenitheti semmiképpen sem, akire meg a kérdés vonatkozik, az a barátnö össze AKAR házasodni a párjával, akkor MINEK akarná érvényteleniteni?
16/20 anonim válasza:
Ha már rögtön töröltetni szeretné, akkor minek megy el? Egyszerűbb lenne meg sem tartani.
17/20 A kérdező kommentje:
KOSZONOM A VALASZOKAT CSAK NEM SZERTNEM HA OSZEHAZSADNA BARATNOM MERT SAJNOS ROSZ PARTNERT VALASZTOTT .
2012. ápr. 26. 00:23
18/20 anonim válasza:
Figyelj, te ebbe nem szólhatsz bele. az ő döntésük, az ő életük.
19/20 anonim válasza:
Egy házasság akkor jön létre, ha a KÉT PARTNER akarja. A házasságot felbontani csak akkor lehet, ha a felek, vagy legalább is az egyik akarja.
Kivülálló személy sem a házasságot, sem a válást nem akadályozhatja meg, de nem is hozhatja létre.
A barátnödnek magánügye, hogy kihet akar férjhez menni, és meddig akar a felesége lenni, NEKED ehhez semmi közöd, és semmi beleszólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!