Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez tényleg elég indok lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg elég indok lehet?

Figyelt kérdés

Bíró csere érdekelne engem. Sok helyen hallom, hogy ha pl. az egyik fél azt mondja, hogy elfogult a bíró, akkor hivatalból le kell cserélni a bírót. (úgy hallottam nem szükséges alátámasztani indokokkal)

Kérdem én, ez esetben minden vesztes fél ezzel állna elő, nem? Mondjuk egy hosszú per alatt, lesznek olyan részítéletek pl. ami egyik félnek úgysem fog megfelelni, akkor rögtön meg lehet vádolni a bírót elfogultsággal? ez tényleg így megy?

2012. ápr. 13. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Az elfogultság elég indok, de nem elég ezt állitani, bizonyitani is kell. A másik meg, hogy legtöbb helyen csak egy biró van...
2012. ápr. 13. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi de hogy érted azt, hogy a legtöbb helyen csak egy bíró van?
2012. ápr. 13. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

még jó, ha nem az egész bíróságot cseréled le, ha nem neked ad igazat. sőtt átírják neked a törvényeket is, hogy neked legyen jó.ekkora gyökér kérdést.

Azt megérteném, ha egy gyermekelhelyezésben vagy egy büntetőperben nem alapos a bíró, de csupán , mert neked nem felel meg a döntés , ami a joggal kell öszhangban lennie, és rögtön bíró csere. akkor ezek szerint bárki lehetne bíró. nem, sőtt aki neked ad igazad az a jó bíró, jó döntést hozott neked .

2012. ápr. 13. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Semmi köze hozzám a kérdésnek. Csupán én magam is furcsállom, hogy milyen indokokkal lehet bíró cserét kérni. Ennyi. Pont, hogy benne van a ké5rdésemben, hogy én magam is furcsának tartom. Hisz egy perben mindig lesz egy olyan fél akinek vmi nem fog tetszeni.
2012. ápr. 13. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!