Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Hallgassak vagy tálaljak ki?
A sztori a következő: 18 évesen terhes lettem a jelenlegi páromtól (33/F), azóta is együtt neveljük a gyerkőcöt, de a kapcsolatunk, az a lehető legrosszabb. Mégis mindig mindent megbocsájtok neki, de nem tudom elhagyni, mert félek nagyon az egyedülléttől. A lényeg a lényeg: nyáron volt az első igazán nagy összeveszésünk, megcsalt a szemem láttára, és hát ne szépitstük a dolgokat én helyben hagytam mind a kettőt. Pár hét után viszont ezt is lenyeltem és visszafogadtam... Ugyan én a mai napig azt hittem, hogy megváltoztak a dolgok, és hogy talán jót tett az a pár hét külön töltött idő, de tévedtem. Teljesen véletlen a mai napon rámentem a Fb-ra (bejelentkezve maradt) és láttam, hogy éppen egy másik nővel beszélget. Jelen idő szerint ő éppen szabadnapos és az anyjánál van és gép előtt ül. NOS : hát szó ami szó teljesen lemeredtem azon, amiket írogatott, neki...Ugyanis elmondása szerint nem jó a kapcsolatunk, és hogy már van is egy kiszemeltje aki helyettem fekszik majd a hitvesi ágyba. Nem tudom hogy kezeljem most ezt a helyzetet, ugyanis elég lobbanékony a természetem, de szerintem most hallgatnom kellene. Ha meg szembesítem a dolgokkal úgyis letagadja, bár én kimásoltam és elmentettem a beszélgetésüket.
Légyszíves aki volt vagy van hasonló helyzetben kérem adjon tanácsot, hogy mitévő legyek?!
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!
Szakíts vele. A gyerektartást fizesse.
Sokkal jobbat érdemelnél ennél.
Találsz egy olyan férfit, aki megbecsül.
És egyáltalán mi volt az, hogy már van egy kiszemeltje, akit befektet a hitvesi ágyba??????
Ez undorító.
Legalább a fiadnak ne kelljen végignéznie, hogy apu mit művel!!!!!!
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!