Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek? Hallgassak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ani88 kérdése:

Mi a véleményetek? Hallgassak vagy tálaljak ki?

Figyelt kérdés

A sztori a következő: 18 évesen terhes lettem a jelenlegi páromtól (33/F), azóta is együtt neveljük a gyerkőcöt, de a kapcsolatunk, az a lehető legrosszabb. Mégis mindig mindent megbocsájtok neki, de nem tudom elhagyni, mert félek nagyon az egyedülléttől. A lényeg a lényeg: nyáron volt az első igazán nagy összeveszésünk, megcsalt a szemem láttára, és hát ne szépitstük a dolgokat én helyben hagytam mind a kettőt. Pár hét után viszont ezt is lenyeltem és visszafogadtam... Ugyan én a mai napig azt hittem, hogy megváltoztak a dolgok, és hogy talán jót tett az a pár hét külön töltött idő, de tévedtem. Teljesen véletlen a mai napon rámentem a Fb-ra (bejelentkezve maradt) és láttam, hogy éppen egy másik nővel beszélget. Jelen idő szerint ő éppen szabadnapos és az anyjánál van és gép előtt ül. NOS : hát szó ami szó teljesen lemeredtem azon, amiket írogatott, neki...Ugyanis elmondása szerint nem jó a kapcsolatunk, és hogy már van is egy kiszemeltje aki helyettem fekszik majd a hitvesi ágyba. Nem tudom hogy kezeljem most ezt a helyzetet, ugyanis elég lobbanékony a természetem, de szerintem most hallgatnom kellene. Ha meg szembesítem a dolgokkal úgyis letagadja, bár én kimásoltam és elmentettem a beszélgetésüket.

Légyszíves aki volt vagy van hasonló helyzetben kérem adjon tanácsot, hogy mitévő legyek?!

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült!

2012. ápr. 12. 13:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
nem megoldás a problémádra, de én tuti megváltoztatnám gyorsan a jelszavát... :)
2012. ápr. 12. 13:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pakold össze a cumódat és költözz el a gyerkőccel együtt otthonról,mire hazamegy. Ez a helyzet szerintem már vitát vagy veszekedést sem érdemel. Majd a bíróságon megbeszélitek a gyerektartás részleteit.
2012. ápr. 12. 13:51
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Vagy na, nem 18 de még fiatal, gondolom max 21-22.
2012. ápr. 12. 13:54
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd elmenni, változni már nem fog. Inkább próbálj meg a saját lábadra állni és jogi segítséget kérni, még mielőtt lépsz.
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Szakíts vele. A gyerektartást fizesse.

Sokkal jobbat érdemelnél ennél.

Találsz egy olyan férfit, aki megbecsül.

És egyáltalán mi volt az, hogy már van egy kiszemeltje, akit befektet a hitvesi ágyba??????

Ez undorító.

Legalább a fiadnak ne kelljen végignéznie, hogy apu mit művel!!!!!!

28/n

6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mocsok féreg,inkäbb a magány mint egy ilyen tetű! lépj le ,a gyerek igy nőljôn fel? lagalább rá gondolj!
2012. ápr. 12. 13:56
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Még ezek után vele maradnál?Szerintem költözz el tőle.Mennyi idős most a gyermek?Ne félj!Ettől csak jobb lehet!Az elején biztos nehéz lesz,de ahogy telik múlik az idő sokkal könnyebb lesz.Valami vége,egy új kezdetét jelenti!Fogsz találni egy olyan férfit aki szeret megbecsül.Ne gondolkozz.Főleg amit ma olvastál a fb-on!Nem fog megváltozni!!!
2012. ápr. 12. 13:56
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Ezek után együttmaradni? Ne álmodozz, ébredj fel. Ebből már nem lesz család, ezzel a palival nagyon mellényúltál! Ha kívülről láthatnád magad! Ez egy iszonyat, tovább kell lépned.
2012. ápr. 12. 14:00
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Ja, költözz el mire hazaér!! Nem érdemli meg hogy tovább veled maradjon!
2012. ápr. 12. 14:04
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nem nem akarok vele maradni, csak anyagilag még egy ideig függök tőle,addig viszont ki kell tartanom... A barátaim is segítenek, az egyik majd kifaggatja,hogy most akkor mi is van "velünk". Hátha utána többet tudok majd.
2012. ápr. 12. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!