Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényben szabályozzák-e, hogy mit kell biztosítania az apának, ha elviszi a gyereket hétvégére?
Na ez érdekes. A férj amig együtt voltak nem tudott gondoskodni a gyermekről?? Ez gerinctelen, gyökér kérdés. Miért amelyik nő a gyermekből él, az miként látja el. vagy ne ad enni a gyermeknek, mert fontosabb a szép ruha.
Ennyi süket kérdést.
Az egyik a gyerkéből akar megélni a másik a férjet akarja lenyúlni, a sokadik megkérdőjelezi a volt alkalmasságát.
Melyik országban van ennyi gyökér még?????
Köszönöm a válaszokat!
Kicsi kiegészítésre szorul a kérdésem. Egyik alkalommal megkaptam a volt férjem nővérétől-akinek egyébként semmi köze szerintem ezekhez a dolgokhoz- hogy még egy váltóruhát sem biztosítok a gyereknek, ha ott van náluk. Félre téve a gyerek érdekeit( egyébként szoktam ruhát is csomagolni) arra lettem volna kíváncsi, hogy ez kötelességem-e. Mert ennél a családnál kicsit úgy érzem, úgy működik az elvitel, mintha felém nyújtott szolgáltatás lenne, mintha nekem tennének szívességet azzal, hogy elviszik a lányomat. Ezért szerettem volna megtudni, hogy valahol le van-e írva, hogy hogy működik ez a dolog, mert adott esetben kimásoltam volna, és megmutattam volna nekik.
Azért az ottartózkodás idejéreelég ruhát neked kellcsomagolni.
Te kapod a gyerektartást,a családit, neked kellruhézni a gyereket.
Az apának nem kötelessége otthon egy másik adag ruhát tartani.
Vicces...Ételt-italt ne küldjél a gyerekkel? Esetleg a benzinbe ne adj bele?
Normális helyen alapnak kéne lenni, hogy az apuka otthonában vannak a gyereknek ruhái. De gondolom úgy van vele, hogy Ő fizeti a tartásdíjat, a többi nem az ő dolga.
Én többször kaptam vissza a gyereket tönkrevágott holmival. Azóta csak a legjátszósabbat csomagolom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!