Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Törvényben szabályozzák-e,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aldo77 kérdése:

Törvényben szabályozzák-e, hogy mit kell biztosítania az apának, ha elviszi a gyereket hétvégére?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azon kivül, hogy enni-inni, alvóhely, ha kicsi, akkor felügyeletet biztositani, nem.
2012. ápr. 6. 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
MIT kéne szabályozni? Egy szülö tudja, mire van szüksége egy gyereknek, különleges dolgokat meg nem kell produkálnia.
2012. ápr. 6. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
ha te úgy gondolod h nem jó helyen van nála hétvégén,koszba mocsokba viszi,vagy drogos,jelentheted,és kivizsgálják!
2012. ápr. 6. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ellátni a gyereket, biztosítani a pszichikai és fizikai szükségleteit. Mit kéne ezen szabályozni? Az sincs szabályozva az anyának mit kell biztosítania otthon.
2012. ápr. 6. 19:33
 5/12 anonim ***** válasza:
39%

Na ez érdekes. A férj amig együtt voltak nem tudott gondoskodni a gyermekről?? Ez gerinctelen, gyökér kérdés. Miért amelyik nő a gyermekből él, az miként látja el. vagy ne ad enni a gyermeknek, mert fontosabb a szép ruha.

Ennyi süket kérdést.

Az egyik a gyerkéből akar megélni a másik a férjet akarja lenyúlni, a sokadik megkérdőjelezi a volt alkalmasságát.

Melyik országban van ennyi gyökér még?????

2012. ápr. 6. 19:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsi kiegészítésre szorul a kérdésem. Egyik alkalommal megkaptam a volt férjem nővérétől-akinek egyébként semmi köze szerintem ezekhez a dolgokhoz- hogy még egy váltóruhát sem biztosítok a gyereknek, ha ott van náluk. Félre téve a gyerek érdekeit( egyébként szoktam ruhát is csomagolni) arra lettem volna kíváncsi, hogy ez kötelességem-e. Mert ennél a családnál kicsit úgy érzem, úgy működik az elvitel, mintha felém nyújtott szolgáltatás lenne, mintha nekem tennének szívességet azzal, hogy elviszik a lányomat. Ezért szerettem volna megtudni, hogy valahol le van-e írva, hogy hogy működik ez a dolog, mert adott esetben kimásoltam volna, és megmutattam volna nekik.

2012. ápr. 6. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ruhákat a gondozó szülőnek kell biztosítani, de hogy ez le van -e írva valahová, arról fogalmam sincs. Viszont szerintem az a normális - nálunk is így volt - hogy szép apránként vásároltunk a gyerekeknek ruhákat, játékokat, mindent. Így amikor hozzánk jönnek, akkor sem szenvednek semmiben hiányt, megvan a saját szobájuk, ágyuk, játékaik, stb., egyszóval otthon vannak. Ja, és amíg anyuka biztosította a ruhát, azokat a láthatás végeztével kimosva, kivasalva, hiánytalanul küldtük vissza. Most is úgy van, hogy amiben jöttek anyukától, abban mennek vissza, de a nálunk töltött idő alatt az itteni ruhákat hordják. Így a legegyszerűbb. Sőt, ha új cipő kell pl. és nálunk vannak éppen, megvesszük nekik, és nem kell nálunk hagyniuk, ugyanúgy hordhatják az anyukánál töltött idő alatt is, miért ne tehetnék? Azt kéne megértenie a volt férjednek, hogy tök mindegy, van -e erről törvény vagy sem, így a legegyszerűbb mindenkinek, és elsősorban a gyerek életét könnyíti meg. Nem gondolom, hogy beleroppanna anyagilag, ha vásárolna 2 váltás ruhát.
2012. ápr. 7. 10:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért az ottartózkodás idejéreelég ruhát neked kellcsomagolni.

Te kapod a gyerektartást,a családit, neked kellruhézni a gyereket.

Az apának nem kötelessége otthon egy másik adag ruhát tartani.

2012. ápr. 7. 10:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Vicces...Ételt-italt ne küldjél a gyerekkel? Esetleg a benzinbe ne adj bele?

Normális helyen alapnak kéne lenni, hogy az apuka otthonában vannak a gyereknek ruhái. De gondolom úgy van vele, hogy Ő fizeti a tartásdíjat, a többi nem az ő dolga.

Én többször kaptam vissza a gyereket tönkrevágott holmival. Azóta csak a legjátszósabbat csomagolom be.

2012. ápr. 7. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:
és kedves utolsó igaza is van az apának,ha azt gondolja, hogy neked kell megvenni a ruhákat. Ugyanis azért kapod a tartásdíjat és azért teszel hozzá te is mégegyszer annyit. valamit a családi pótlékot is azért kapod te.
2012. ápr. 7. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!