Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy váljak vagy kibéküljek?
Szerintem a férfiak rivalizálnak (legyen akár apa és fia), és nyugodtabbak, ha nincs kivel. Persze ez nem jelenti azt hogy jobb lett a helyzet...
Te vagy az egyetlen nő a családban, neked meg kell egy pasi, szerinted a gyerekeid nyugodtabbak lesznek ha egy másikkal költözöl össze?
Kedves Kérdező!Válj el.Ne a mostani lelkiállapotod befolyásoljon.Nagyon nehéz egyedül gyerekkel, ez igaz.Rossz ,hogy nincs kihez szólni és a te feladatod minden.Ennek a terhét érzed most.Minden volt társ hiányzik egy darabig ez természetes, hiszen vele éltél évekig.Ha elválsz is ki lehet békülni.De ez jó lecke lenne a férjednek.Anyukám elvált az apámtól ,mert ivott.Három gyerekkel nem bírt egyedül és kibékültek, de az apám felhagyott az ivással.Én is váltam gyerekkel nagyon nehéz tudom, de tarts ki az elhatározásod mellett!!!
Kitartást és boldogabb életet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!