Miért nem tudja eldönteni mit akar?
Pár hónapja megbeszéltük párommal,hogy összeköltözünk,már gyébként is ment volna kézzel lábban a szüleitől,csak azért télen kiszúrás lett volna velük (pénz miatt).
Melóhelyet is másikat akar,nézelődött is,ha ténylegesen keresne,2 hét alatt találna,csak nem itt hanem dunántúlon pl,ott jobban fizetnek,én is találnék könnyen,olyan a végzettségünk.
Mindez nyárra van tervebne,hogy akkor egyetemisták miatt könnyebb albérletet találni,és nyáron költözni is jobb.
Erre mit hallgatok mostanság? Szobáját kell majd nyáron felujitani,szüli kocsijához vett mindenfélét ha már ő használja nagyrészt,stb.Minden olyat ami azt takarja hogy ő ott fok lakni még sokáig.
De akkor miért beszéltük meg hogy nyáron költözés? Ahhoz jó lenne elkezdeni albérletkeresést,vagy ha másik városban,akkor munkakeresést is,nekem felmondani az albérleti szerződésem (kis lyukban élek,kettőnknek ez pici) ,stb.
Tudom,tőle kérdezzem,fogom is amint erőt veszek magamon,de szerintetek?
én 25,ő 30,anyagiak megvannak nekünk
(szüleinek viszont nagy minusz lesz az amit ő adott eddig)
és fontos infó: ő hozta fel legelőször az összeköltözést
Váltani sosem könnyű semmiben. Ilyenkor az ember gyakran visszakozik. El kell engedni valamit, ami kisebb-nagyobb biztonságot nyújtott, és ez akkor sem könnyű, ha az ember határozottan akarja. Ezt a küzdelmet le kell játszania magában, és kétesélyes a kimenetele. Segíthet az ultimátum, amit az első válaszoló ajánl, de egyáltalán nem biztos, hogy az a jó megoldás. Te ismere őt is, magadat is. Találd ki, hogy tudtok továbblépni. A lényeg, hogy a visszakozása nem ördögtől való. Teljesen természetes dolog ilyen helyzetben.
Persze, a B változat is igaz lehet: már nem is akar veled összeköltözni, csak még nem rakta össze magában, hogy ezt elmondja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!