Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Úgy tűnik, vége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Úgy tűnik, vége mindennek, amiért eddig küzdöttem.

Figyelt kérdés
Külföldön elek a csaladommal(kettő gyerek,anya,apa).teljesen nulláról kezdtük,mikor elköltöztünk Mo.-ról.most,7 év után,nagyon kemeny munka árán,mindent elértünk,amiről csak álmodni mer egy fiatal pár,sőt...sok penz,gyönyörű ház otthon,szép autó,beton biztos munkahely,jó iskola a gyerekeknek,megbecsülés stb.mint a mesében.Es egyszer csak a felesegem valni akar.azt akarja,hogy tűnjek el az életéből.indok:sajnos most jött rá,hogy teljesen különböző emberek vagyunk,teljesen másként gondolkodunk mindenről.Az az igazság,hogy a családja is keményen fűti ellenem.Veluk soha nem volt jó a kapcsolatom,de nem is őket vettem feleségül annak idején.Az a helyzet,bármit teszek is,a gyerekek isszák meg a levet az egésznek,mivel ha külön költözöm tőlük,messze nem tudom biztosítani nekik mindazt,amit eddig megkaptak.a legnagyobb baj az,hogy imadom őket,és a legjobbat szeretnem mindannyiuknak,de a felesegem mar szoba sem áll velem,hogy tisztázzuk a kialakult helyzetet.Csak tűnjek mar el az életéből.És mindez azért mert nem tudja elfogadni a családja és a köztem kialakult egyre inkább elmérgesedett viszonyt.raadasul most meg az anyja is itt van nálunk,akit legszívesebben kitennek a házambol,mert sorozatosan hergel,fűti a lányát,ott 'szivat'engem,ahol tud.mit tegyek,egyezzem bele a valasba?dehat imadom őket!Adjak fel mindent,amiért egész idáig olyan keményen küzdöttem?
2012. márc. 20. 22:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2012. márc. 21. 12:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi ujsag veletek kerdezo?????
2015. máj. 9. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Most iszod meg a levét annak, hogy minek kellett a családdal "harcolnod". Felismerhetted volna azt, hogy a feleséged kötődik a családhoz. Neked kell békepipát nyújtanod. Ha a családot megpuhítod a feleséged is vissza táncol. Szerintem.
2015. nov. 19. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!