Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apukák, akiknek nem az övüké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukák, akiknek nem az övüké a közösen nevelt gyerek válás után a gyerekkel tartják még a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Mikor összejöttünk 1 hónap után kiderült hogy terhes vagyok. Nem voltam 100%ig biztos abban hogy a férjemé(akkor még nem voltunk házasok) a gyerek,ezt mondtam is neki hogy mi van ha az előző kapcsolatomból vagyok terhes.

Egy hét telt el azután hogy én kiléptem az előző kapcsolatomból,még az utolsó héten volt egy utolsó szex is,amivel lezártuk a kapcsolatunk. Én egy héttel később összejöttem a jelenlegi párommal aki most a férjem. A legelső találkozásunkkor volt szex is.

tehát nem voltam benn olyan biztos hogy tőle vagyok terhes,de őt ez nem érdekelte. Azt mondta együtt vagyunk,most vagyok terhes vállalja hogy esetleg nem az övé,szeretni fogja mert nem attól leszünk egy család hogy az ő vére folyik a gyerekben vagy sem. Összeházasodtunk,boldogok voltunk.

7 éve vagyunk együtt,azonban annyira elhidegültünk egymástól hogy férjemnek már van valakije akivel ismerkedik is. Közös döntés a válás végül is.

Csak félek hogy eldurvulnak majd a dolgok és férjem dns-t meg mindent akar. A gyerek nem tudja h nem biztos hogy az apja az apja. Ő egyébként egy az egyben a nagypapámat formázza,az én családomra ütött.

Nem szeretném hogy az egésznek a gyerek igya meg a levét. Ha lemondok a gyerektartásról,akkor még az apja vajon fogja látogatni? Most még egy lakásban lakunk,foglalkozik a gyerekkel. Kérdeztem tőle hogy mi lesz későbbiekben a gyerekkel,azt mondja nem tudja,tőlem kérdezi hogyan legyen. Hát én sem tudom.

2012. márc. 18. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
ha te nem durvítod,akkor mitől durvulna?
2012. márc. 18. 19:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, buta kérdés: a férjeddel beszéltél erről? Ő szeretne dns-tesztet, szeretné látogatni a gyereket, hajlandó gyt-t fizetni?

Hogy érted, hogy durva lesz a válás? Anyagi okokból vagy a gyerek miatt?

2012. márc. 18. 19:26
 13/21 mus musculus ***** válasza:
19:12-vel nem teljesen értek egyet, ugyanis engem is magamra hagyott apám az eseményt megelőző bő évtized "nődögélés" ellenére. Ez kevés indok. Itt az a kérdés, mekkora a férjed gyerek iránti szeretete, de azt semmiképp sem befolyásolhatja semmilyen irat.
2012. márc. 18. 19:26
 14/21 A kérdező kommentje:

Kérdeztem a férjem,de ő csak annyit mond hogy ő se tudja mi legyen meg hogyan. Tőlem várja a válaszokat h mit akarok,szeretnék.

Én meg nem tudom hogy mit mondjak neki. Én szeretném ha továbbra is tartaná a kapcsolatot a gyerekkel. És bevallom a gyerektartást ha fizetné az sem lenne rossz. De ha azon múlna h tartja a gyerekkel a kapcsolatot akkor nem kellene.

Anyagi okokból és a gyerek miatt is úgy érzem hogy el fog durvulni hiába állok én normálisan a dolgokhoz ha a másik fél nem. Ez csak egy megérzés mondjuk.

2012. márc. 18. 19:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tartja később a gyerekkel a kapcsolatot, akkor ha vér szerint az övé lenne, akkor se tartaná. Nem attól lett az apja, hogy adott egy löketett, hanem, hogy ott volt a szülésnél és 7 éve apjaként neveli. Az ő szegénységi bizonyítványa lesz, ha nem foglalkozik a gyerekkel.
2012. márc. 18. 19:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt javaslom, hogy beszélj a férjeddel.

nyugtasd meg, hogy szépen elengeded őt (mást úgysem tehetsz, írod, csajozik),

és azt kéred, hogy a gyerekkel ne szakítsa meg a kapcsolatot, mert a gyerek apjának tekinti, szereti, akárki is biológiailag az apja. Látta, amikor született, segített felnevelni, most ne váljon el tőle. nem fogsz semmilyen akadályt gördíteni elé.

Ha azt mondja, hogy nem akarja a gyerektartást fizetni, akkor ajánld fel, hogy megcsináltatjátok a genetikai vizsgálatot,és ha nem a férjedé a gyerek, akkor nem fogd kérni (mást úgysem tehetsz).

2012. márc. 18. 19:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég értelmetlen a kérdésed.

Egy válóper akkor durvul el ha két ember nem tud megegyezni egymással.Ha nincs vita ingó és ingatlan vagyon elosztásnál,ha nincs gond a gyermekelhelyezésnél akkor nem fog eldurvulni a válóper.Ha nem követelsz százezres gyerektartást,ha nem kötöd ki hogy mikor láthatja a gyereket akkor nem durvul el.A férj legtöbbször akkor ellenkezik,ha úgy érzi sarokba szorították vagy alapjáratban egy igazi p*cs.

Ha a férjed imádja a gyereket akkor válóper és gyermekelhelyezés után is imádni fogja.Nem a bírói döntés fogja meghatározni hogy szeretheti vagy sem.

Ha kiderülne a DNS vizsgálatnál,hogy nem ő a gyerek apja,attól még az érzelmei nem szabad hogy változzanak.Ha változik,akkor már az elején hazudott neked,mondván,hogy idézlek: "esetleg nem az övé,szeretni fogja mert nem attól leszünk egy család hogy az ő vére folyik a gyerekben vagy sem. "Ha megváltozik a szeretete akkor sosem szerette igazán.Akkor mindig is zavarta lelke mélyén,hogy egy idegen pasas gyerekét neveli.

Ebben az esetben teljesen mindegy hogy van-e DNS eredmény vagy nincs.(annyival jobb ha van,hogy így a kicsike kételye is elmúlhatna ha kiderülne ő az apa)

Ha elváltok,akkor rajtatok áll,hogy az apa mennyire tartja a kapcsolatot a gyerekével(ha az övé ha nem)..

2012. márc. 18. 19:56
 18/21 anonim ***** válasza:
47%

1.DNS tesztet az első 2 évben kérhetett volna a férjed, 7 év után már ő az apa, fizetnie is kell, akkor is, ha biológiailag esetleg nem az ővé a gyerek. A 7 év törvényileg is azzá tette. Tehát ezen nincsmit gondolkozni.

2. nemdurvulel, ha beszéltek róla. beszéljetek meg mindent, hogy hogy legyen

2012. márc. 18. 20:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Dns tesztet 14 +1 évig kérhet , ha nem vette a nevére gyámhatóság vagy közjegyző álltal. Addig ha kiderül a tény akkor nagy a baj.
2012. márc. 18. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
59%
Ja. Sok nő azt hiszi , mert szereti a gyermeket akkor már mindent lehet. Tévedés. nem így van.Még azt mondják a férfiak a rosszak, hol ott a nő zsarolja férjet azzal, hogy szereti a gyermeket. Én ezt büntetném. Na, megint követ kapok.
2012. márc. 18. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!