Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Nem akar ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akar ki jelentkezni?

Figyelt kérdés
Az élettársam el költözött, az én lakásomból. Ez volt a lak címe,mert be volt jelentkezve. De nem akar ki jelentkezni. De már nem tartózkodik itt. Mit tegyek?

2012. márc. 12. 05:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy majd ha szüksége van a leveleire, akkor jelentkezzen oda, ahol át tudja venni őket.
2012. márc. 12. 06:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kényszerkijelentővel jelentsd ki.
2012. márc. 12. 06:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, a te lakásod, kijelentheted. De mintha valahol olvastam volna, hogy 2 tanú is kell, hogy tényleg nem lakik ott. (Bár lehet ez csak rokonnál van.) Mindenesetre kérdezd meg az önkormányzatot, hogy működik a kényszerkijelentés.
2012. márc. 12. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van. Az önkormányzatnál be lehet jelenteni a dolgot. Ennek nyomán ők intézkednek. Felszólítják a másik felet, hogy rendezze a lakcímét...
2012. márc. 12. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
2 tanúval kell igazolni, hogy már nem lakik ott, s 2 ezer forint a kényszerkijelentés. Tudom, én ebben a cipőben voltam.
2012. márc. 12. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!