Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valaki nem akar jelentkezni?

Norka22 kérdése:

Valaki nem akar jelentkezni?

Figyelt kérdés
Nem akar valaki jelentkezni Sopronba Csecsemő és gyermeknevelő Gondozó FSZ szakra LEVELEZŐ TAGOZATON? 2 éves. 2012 FEBRUÁR 15. -é ig kell jelentkezni??? Nem érdeke valaki ez a szak LEVELEZŐN????

2012. jan. 7. 21:02
 1/9 anonim válasza:
nem
2012. jan. 7. 21:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért????? nem jó?
2012. jan. 7. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
nem érdekel
2012. jan. 7. 22:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem akkor irj oda ahol érdekel,ez a kérdés elsősorban azoknak jó akik efelé érdeklődnek! nem gondolod? a nem válaszok feleslegesek!köszi szia
2012. jan. 8. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Bunkoka
2012. jan. 8. 16:53
 6/9 A kérdező kommentje:
:) pffff Jaj bocs hogy nem válaszoltam eddig nem vagyok nettfüggő! :) Köszönöm tiszteletre méltó válaszod,érdemes mindenkivel megismerkedni!Ilyenkor tudatosul az emberben mindig ujra és újra hogy mennyi ostoba ember van! Szép napot kedves bunkoka!:)
2012. febr. 1. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel különösebben.. de FSZ-re is febr 15-ig kell jelentkezni. Amennyiben persze ugye főiskolai szervezésben csinálod.

Nem könnyű szakma egyébként....

2012. febr. 1. 13:58
 8/9 A kérdező kommentje:
ahham addig kell... nem könnyű?? kinek mi a nem könnyű szak... ha valaki akar valamit talán máshogy áll hozzá! Igazából ennél csak nehezebb szakok vannak én ugy hallottam,szóval ennél "könnyebb" nem tudom mi lenne!Te ide jártál? vagy van ismerősöd akitől tudod hogy nehéz?
2012. febr. 5. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
A lányaim csinálják a kollégiumban.... (nevelő vagyok) egyébként én ápolóit csináltam anno.....
2012. febr. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!