Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerekkel, indokokkal lehet csökkenteni az átlag 110 000 - 120 000 Ft-os gyerektartást egy gyerek esetében? Ennyi a 20%)
Nagyon durva dolgok történtek a tárgyaláson...
Már-már szappanoperába illő :S
Nos, felajánlottam a 60eFt-ot. Persze helyből visszautasították.
Felajánlottam, hogy ezen felül egy alkalommal fizetnék plusz egy havi gyerektartást az iskolai kezdéskor. Elutasították Felajánlottam a 15 %-ot ezt is visszautasították.
A tárgyalásokon meg sem hallgatnak, pedig már kettő is volt.
Eláztattak a bírónő előtt úgy, hogy ki se nyithattam a számat a védelmemre.
Az ügyvédem meg mulya.
Megkérdőjelezték, hogy jó apa vagyok-e?!
Mindezek után férfi létemre majdnem sírva fakadtam.
Van egy egyéves fiam, aki ha meghallja a kapucsengőt sikítva fut az ajtóhoz, mert tudja, hogy hazajöttem. Pedig számtalanszor csak az esti puszira érek haza. Elviszem sétálni, hogy anyuka pihenjen egy kicsit. Amikor csak tehetem én fürdetem esténként. És nagyokat játszunk. Ugyanezeket megtettem amikor a nagyobbik fiammal még egy család voltunk. Sőt mindig én porszívóztam, és töröltem a port, szekrényeket építettem, fúrtam, faragtam, javítottam, felújítottam, megszereltem, a feneküket is "kinyaltam" az excsaládomnak, amikor együtt voltunk. Most meg tisztára hülyének néznek.
Lejáratnak, hogy nem vagyok jó apa, de a pénzem az kell.
Nem nézem jó szemmel, hogy a gyerekem mindent megkap az anyától, mert nem hinném, hogy a 101. Byonicle legóra is szüksége lenne, ahhoz, hogy boldogabb legyen.
Nem tudok azonosulni azzal, hogy ha a gyerek megtanul valamit, akkor jutalom jár neki érte. Nem azért, mert sajnálom, hanem azért, mert nem akarom, hogy pénzben mérje a szeretet. Nem akarom, hogy egy elkényeztetett, öntelt, és anyagias felnőtt legyen belőle. És ne az ajándékért tanuljon meg biciklizni, hanem azért mert biciklizni jó.
Stb., stb., stb.
A régi családdal való szakítás után még négy év telt el mire új családom lett.
Szerencsés vagyok, mert támogatást kapok az "új asszonytól" :) Például ő találta ki, hogy mindentől függetlenül tegyünk félre a gyerekemnek, mert okos, tehetséges és ha Anyabanya nem teszi meg, akkor pl. nem lesz miből tovább tanulnia.
Ehelyett lecserélte a 3 vagy 4 éves autóját vadiújra. Jobb lesz ettől a gyerekemnek? Nem hinném.
Járj utána, hogy lehet másik bírót kérni! Ez tényleg egy vicc, hihetetlen, hogy ilyen feminista mocskos bírónők vannak... Elvenném az engedélyét is.
Ügyvédet keress valami nagyon jót, ha nem is miskolcit, ha sokba is kerül, de képviseljen, mert hosszú távon megtérül!
Elfelejtettem, ez utóbbit is felajánlottam.
Ezt is visszautasították. Először az exem ügyvédje, azzal az indokkal, hogy efelett nem rendelkezhet az anyuka, és mi van akkor, ha valami váratlan kiadás van. A bírónő elfogadta :( Engem meg meg se hallgattak.
Az exemnek nagyon jó ügyvédje van. Mindenre van már kidolgozott forgatókönyve. Több éve csinálja. És itt senki nem mer velük szembe szállni?
Itt megnézheted. Írd össze amiket már fentebb leírtam, hogy menj be a suliba, ajánlj fel 60 ezret +..... nem írom le mégegyszer. De ha többször visszautasítottak, akkor adhatsz be kérvényt elfogultság ellen!!! Akkor másik bírót rendelnek ki. Van ügyvéded? Vele írjatok egy ilyen beadványt, ő biztosan tudja hová kell címezni. HA meg tutyi mutyi az ügyvéded keress másikat, 120 ezer iszonyat sok pénz, annyi nem megy el egy gyerekre. Egy hónapba. Én is 2 gyereket nevelek egyedül mégis megvagyunk, van mindenük.
Mint a kérdező írta az előző kérdésében, anyuka is jól keres:
A kérdező kommentje:
Anyuka is jól keres ... Tehát elvileg simán fel tudja mutatni, hogy a másik felét hozzá teszi.
# 9/109 Időpont 02-28 13:27
A kérdés linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__27..
Némiképp ellentmondásba is keveredik a 2 kérdésben:
Itt: "Nem nézem jó szemmel, hogy a gyerekem mindent megkap az anyától, mert nem hinném, hogy a 101. Byonicle legóra is szüksége lenne, ahhoz, hogy boldogabb legyen. "
A másikban: A kérdező kommentje:
A gyerek nem él jól az általam fizetett gyerektartásból. Anyuka nem arra költi. Én pedig ezt nem nézem jó szemmel.
Még mindig hangsúlyozom, ötleteket várok. Aki kritizálni akar legyen szíves keressen más kérdést.
# 20/109 Időpont 02-28 13:39
Valamint a számokkal is hadilábon áll:
"Számoljunk:80+50+60+60+40= 290. A maradék 60 meg megy a megtakarításba. A hónap végi egyenleg 0.
# 26/109 Időpont 02-28 13:46"
290+60=350
20%=110 000 - 120 000
akkor 80%: 440 000 - 480 000
Hol a különbség? 440 000 - 350 000 = 90 000
"Ez az összeg úgy jön ki, hogy benne van a jutalom. De még az a ruhapénz is, amit kizárólag zöld munkaruhára kell költeni. Mindenből számítják a 20%-ot"
Ruhapénzből nem vonnak gyerektartást.
Egy olyan cég bérszámfejtője, ahol a nettó fizetés 550-600 ezer, nem csinál ekkora bakit.
nincs valami módja arra, hogy hivatalosan lecsökkentsd a keresetedet? Ezek szerint magas keresettel rendelkezel, nem tudnád megbeszélni főnökeiddel, hogy pl. természetben kapj meg egy csomó mindent, pl, lakhatás, benzin pénz stb.
szomorú de ezt ügyvédek szokták ajánlani a magas keresettel rendelekező ügyfeleiknek.
hozzáteszem hogy párom hasonló cipőben jár, hasonlóan magas a keresete, de nálunk a bíró(NŐ) átlátott anyukán. nálunk 60 ezer ftot ítélt meg gyermekenként, ez ha kiszámoljuk lenne kb 10 %-a a fizetésének.
nagyon szörnyű amit olvasok, hogy tényleg ennyire anyapárti ez a bírónő. ezt már tovább kéne vinni, hogy vizsgálják meg, hogy hogyan lehet valaki ennyire elfogult.
én is a bírócserét látom esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!