Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek el talalkozni a ferjem ugymond ratapados csajaval?
Ez nem gorombaság, csak nem tudom elképzelni az egész szitut.
17.06. férj alszik. Öledben a laptop, és a telefon, amiről sms-ezel.
Felkel, te elkezded felvezeteni a témát, elmondod az egészet, megmutatod az sms-eket is esetleg, aztán a férj elmondja ki ez a nő, átölel, megnyugtat, te meg erre visszaülsz és gyorsan leírod az egészet 17.10.-kor pedig már fent is van a komment.....eszerint kb. 3 és fél perc volt az egész megbeszélés?
És ezt a hihetetlenül rövid időintervallumot azzal magyarázod, hogy az öledben van a laptop. Férj sem furcsállta, hogy azonmód laptop elé ülsz és vadul körmölni kezdesz.
Aztán ő felhívja a csajt, magyarázkodás, te is bekapcsolódsz, stb. stb. stb.
17.18--ra pedig már ez a kommented is fent van.....tehát ezt pedig kb. 7 perc alatt bonyolítottátok le. (ha beleveszem a gépelést, meg a komment elküldését, tárcsázást, stb. stb. talán nem is 7 hanem 6 perc jutott a beszélgetésre.)
Utána megint gyorsan öledbe a laptop, és nem a férjeddel diskurálsz a dologról, hanem gyorsan leírod ide.
Na, nekem ez még mindig sánta, és bocsánat hogy rávilágítottam :)
de gáz vagy! kiveszed a telefont a férjed kezéből? ugyan minek? hogy bebizonyítsd a másiknak, h vele egy szinten vagy...:)
nem irigylem a férjed!
És tanulj meg helyesen írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!