Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek menjek el talalkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menjek el talalkozni a ferjem ugymond ratapados csajaval?

Figyelt kérdés
ma el vettem a ferjem telefonjat,es elolvastam az sms-eket,amiket irt egy nonek,es en gyorsan irtam egy sms-t a no szamara a ferjem telefonjarol hogy talizzunk ma 5 kor! a ferjem most alszik,mert dologozott,es nallam van a telefonja az elobb sms-eztem a novel es beleegyezett hogy talalkozzunk! persze itt olvasom a regi sms-eket hogy a ferjem irta neki hogy hagya mar beken,mert nem akar tolle semmit,de a csaj irta hogy neki nagyon tetszik,marmint az en ferjem es hogy miert nem probaljak meg egyutt,mert a csajszit nem zavarja hogy a ferjem nos ember!
2012. márc. 7. 14:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
feltalaltak a laptopot,ami kozvetlenul az agy mellet van,es kepzeld valos a ortenek,es miert is ne irhatnal le ami tortent gyorsan,vagy miert nektek kell egy ora mig la irtok masfel sort? komolyan mndom az ilyen beszolasoktol az ember el dobja az agyat.es meg ram mondjak hogy en vagyok a tyukeszu.....hat miert ne lett volna neketek idom arra hogy gyorsan begepeljem hogy mi a helyzet?tobbet nem is kerek tanacsot,mert vannak akik borzaszto hulyek es gorombak tudnak lenni a kerdezovel!! errol enyit...........
2012. márc. 7. 18:20
 52/68 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem gorombaság, csak nem tudom elképzelni az egész szitut.

17.06. férj alszik. Öledben a laptop, és a telefon, amiről sms-ezel.

Felkel, te elkezded felvezeteni a témát, elmondod az egészet, megmutatod az sms-eket is esetleg, aztán a férj elmondja ki ez a nő, átölel, megnyugtat, te meg erre visszaülsz és gyorsan leírod az egészet 17.10.-kor pedig már fent is van a komment.....eszerint kb. 3 és fél perc volt az egész megbeszélés?

És ezt a hihetetlenül rövid időintervallumot azzal magyarázod, hogy az öledben van a laptop. Férj sem furcsállta, hogy azonmód laptop elé ülsz és vadul körmölni kezdesz.

Aztán ő felhívja a csajt, magyarázkodás, te is bekapcsolódsz, stb. stb. stb.

17.18--ra pedig már ez a kommented is fent van.....tehát ezt pedig kb. 7 perc alatt bonyolítottátok le. (ha beleveszem a gépelést, meg a komment elküldését, tárcsázást, stb. stb. talán nem is 7 hanem 6 perc jutott a beszélgetésre.)

Utána megint gyorsan öledbe a laptop, és nem a férjeddel diskurálsz a dologról, hanem gyorsan leírod ide.

Na, nekem ez még mindig sánta, és bocsánat hogy rávilágítottam :)

2012. márc. 7. 18:27
 53/68 A kérdező kommentje:
semmi baj a ravilagitasodra,amugy az egesz telefonbeszelgetes 2perc 41 masodperc volt,mos neztem meg a telefonba,es miert ne irhattam volna le az egeszet gyorsan??????szerintem ez mar baromsag hogy meg ebbe is belekotnek egyesek,hogy az ember gyorsan le irja az esemenyeket! borzaszto....
2012. márc. 7. 18:31
 54/68 anonim ***** válasza:
Én szimplán csak nem szeretem amikor hülyének néznek.
2012. márc. 7. 18:33
 55/68 A kérdező kommentje:
na jo hagyuk az egeszet,mert nincs ertelme bizonygassam az igazamat!! amugy en nem sertegetelek hogy tyukeszu!! hat ha mar itt tartunk akkor te meg egy huje pics@ vagy bocsi
2012. márc. 7. 18:34
 56/68 anonim ***** válasza:
74%
Titulálhatsz aminek szeretnél, én is haragos lennék ilyen esetben.. További kellemes időtöltést, aki elhiszi így járt, aki utánagondol, rájön hogy itt már nem is kell bizonygatni semmit. De tényleg bocs, semmi közöm a dologhoz, ez tény.
2012. márc. 7. 18:36
 57/68 A kérdező kommentje:
hat igen.....
2012. márc. 7. 18:38
 58/68 anonim ***** válasza:
En is probaltam megbaratkozni a ferjem nojevel,de megtiltotta ferjem utolag,aztan,kaptam ket pofot is a no miatt,minden hazugsagot beszamolt a ferjamnek es o elhitte,most ugy erzem gyulolom a ferjem azert a no miatt
2012. márc. 8. 08:11
 59/68 anonim ***** válasza:
:)
2012. márc. 8. 08:55
 60/68 anonim ***** válasza:

de gáz vagy! kiveszed a telefont a férjed kezéből? ugyan minek? hogy bebizonyítsd a másiknak, h vele egy szinten vagy...:)

nem irigylem a férjed!

És tanulj meg helyesen írni!

2012. márc. 8. 09:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!