Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek el talalkozni a ferjem ugymond ratapados csajaval?
igen! majd jól meg fog lepődni hogy nem a férjed várja :D
én jól kiosztanám...
mégis mit képzel magáról hogy nős ember után futkos, aki ráadásul mondta is hogy nem akar tőle semmit
az ilyenek miatt tartják a nőket r.bancnak
Egyáltalán tudod, hogy néz ki?
Amúgy én nem blamálnám magam ilyesmivel.
Olyan, mintha nem bíznék a férjemben.
Szerintem nagy hülyeséget csináltál.
Ha a férjed nem akar tőle semmit, mire volt ez jó?
Magyarázkodhatsz!
28/n
Én elmennék. Nem is feltétlen egyedül (barátnőkkel, férfi ismerőssel) Mert ki tudja, ha valami debella, nem bírnék vele egyedül. :D Mindenesetre úgy megtépném, hogy többé nem keresné a férjem, az fix.
Az én páromnak is írogatott valami egyedülálló anyuka, aki sikeresen magára maradt a kölykével. Nem akart leszállni róla, írogatott neki, a párom sosem válaszolt, nem vette fel a telefont. Egyszer megírtam neki a saját nevemben a sms-t, hogy jó lesz, ha békén hagyja. Azóta leállt. De ha tudtam volna, személyesen intézem el...
Jaj ne menj már bele ilyen gyerekes dolgokba.............az ilyet hagyni kell, intézze el a férfi. Állati megalázó amikor asszonyka koptat le valakit..sosem tenném. Ha valaki rátapad a férjre, megbeszélem vele hogy legyen szíves zárja le, max jót röhögünk a csaj teperésén, ha nagyon cikin csinálja, ennyi.
Kamaszkoromban még mentek az effélék, az ilyen kis "cicapárbajok" asszonyka és harmadik fél között, de felnőtt fejjel megalázó.
Mondjuk eleve amit csináltál, hogy a férjed telójában kotorásztál, meg sms-eztél a nevében, mialatt ő alszik, meg intézkedsz helyette, nálam ez nem szint. Már bocsánat. A férjed vagy igencsak tesze-tosza, vagy eléggé nagy vitára számíthatsz ha felkel. Ennyire nem szabad lesüllyedned!
na látod, az utolsó hozzászólásodban írtakból látszik, h már neked is leesett: ezzel jól megkeverted a dolgokat. ha a férjed lennék,eddig azt gondoltam volna, h "nem kell nem semmi más, a feleségem ezerszer különb ennél a nyomulós picsusnál. most meg azt, h két bolond nővel vagyok körülvéve, hármónk közül én vagyok az egyetlen normális".
eleve miért kutatsz a telójában, de hogy még smseket is írsz a nevében a tudta nélkül. neked kell tisztáznod magad, mert a férjed nem hibázott csak te
35/N
De miért nem kelted fel a férjed, és mondod ezt el neki? Odamentek ketten és majd a férjed beszél!
Komolyan mondom, felnőtt nő vagy, feleség, legyél már egyrészt kicsit komolyabb, másrészt határozottabb! Ne sms-ezgess a férjed nevében mint valami kis tini, hanem odamentek ketten és nyomatékosan megkéri hogy "látod, ő a feleségem, szeretem, most pedig szépen elbúcsúzunk és békén hagysz, mert ha nem akkor telefonszámot váltok!"
Ennyi. Vagy ha nagyon nem hagyod a férjednek és nagyon te akarod elintézni, akkor most fogod azt a telefont, abbahagyod a kamaszos sms-ezgetést, és FELHÍVOD. Megmondod, hogy "szia, én a Józsi felesége vagyok, az sms-eket is én írtam, hogy megtudjam, valóban ki a csuda vagy te, most hogy már tudom, lekophatsz, a férjemnek nem kellesz. Szevasz."
Ennyi. Ne ess kétdégbe, légy határozott, de én azt mondom, hogy egy igazi, működőképes kapcsolatban ezeket NEM a férjed háta mögött kéne intézned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!