Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elofordult mar valakivel hogy valas utan ujra osszejott a parjaval? Es jol sikerult?
Amugy egyet nem értek. Ha szereted akkor miért mentek külön. Van aki a válással le zárja azt az életszakaszát. Mert a válás , ezért is hívják így le is zárás egyben. Szerintem érdemesebb egy párkapcsolatban szeretni a másikat, mint reménykedni a válás utánni újra együttben.
Szerintem amugy nagyon ritka ez, hogy összejöjjenek. Ahhoz nagyon kis sérelmek kellettek, rásadásul talán még a gyermek érdekében megpróbálták, de kevésnek sikerült. A sérelmek mindig ott lesznek, s előbb vagy utóbb felszínre kerülnek. Az is biztos, hogy a vétkes félnek esetleg nagyot kellene változtatnia. Álltalában az a gond, hogy bizalmat és érzéseket eredeti vagy jobb állapotba visszaállítani a legnehezebb dolog. Ezért jobb a párkapcsolatot ápolni ha szeretik egymást, mint majd ha esetleg. Hát igen, a töltöttkáposzta, és kutyából nem lessz szalonna illik ide. Persze vannak kivételek, de ritka.
Álltalában válás előtt, de közben jönnek rá , hogy ki kit veszíthet. Nagyobb az esélye anna, mint válás után. Akkor már úgy jön ki a dolog, ha ló nincs jó a szamár is.
Ritk az is, hogy válás után még valaki is arra vár, hogy a másik majd lépjen. Álltalában új kapcsolatokat épít ki, társat igyekszik keresni, vagy egyedül szeretne maradni.
Szóval szerintem még válás közben vagy előtt az esélyesebb, de már közben is ott a lehetősége annak, hogy a másik már le mondott magában a másikról és a válás már csak jogi formula. Ezért nem értem és értette akár az én kapcsolatomban, hogy miért nem lehet jól csinálni míg van párkapcsolat.
Saját tapasztalatom alapján, nem biztos hogy ugyan olyan lesz mint valaha volt és egyszerűbb, szerencsésebb, üdítőbb is talán új párkapcsolatot kezdeni, lezárni a régit. Lehet hogy ez a nehezebb út, de szerintem ezt meg kell járni, mert a felmelegített leves nem biztos hogy az igazi lesz. Szóval szerintem próbálj meg új életet kezdeni és élvezd ki minden egyes percét. Csinálj dolgokat a szabadidődben amiket szeretsz és még ha nem is keresed, biztos rád talál a boldogság. Lehet, hogy ez furán hangzik, de próbáld meg meglátni az élet apró szépségeit!
Akárhogy is döntesz, sok sikert kívánok hozzá és remélem sikerült segítenem ebben a kérdésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!