Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy a lányom, aki 8 évvel ezelőtti válásunk óta a volt feleségemmel él, ne csak a gazdag apukát lássa bennem, és ne csak akkor legyen hajlandó velem időt eltölteni, amikor vásárolni szeretne?
szerintem nehogy barátaival közös programot szervez!!! azzal csak azt érnéd el, hogy klinevetne
1 mert miért akarsz egy 14 éves lány mellett óvóbnácsiskodni,
2 mert mit akarsz te az ő barátnőitől?
ennyi idő után visszaédesgetni meg tényleg nehéz, pont most, ebben a korban.
Elképzelhetőnek tartom, hogy az anyja nemigazán szívlel Téged, és így egész egyszerűen ellened nevelte a lányt, + azt tanította neki, hogy "apád az a gaz,elhagyott, tehát a legjobb amit tehetsz, hogy megkapod tőle, amit akarsz, aztán otthagyod, mielőtt bármit is mondana, mert minden csak hazugság lehet, amit ő beszél"
De persze lehet, hogy jó a kapcsolatod az exeddel, bár nem hinném. Ezt támasztja aláű, hogy ő se a probléma megoldására akarna javaslatot tenni, csak felszólít, hogy igenis, a továbbiakban is vedd meg neki TE amit csak akar. PErsze ebben benne lehet az is, hogy ő nem akar ilyen hülyeségekre pénz költenni vegye azt a fejősthén apuci....
én azt tanácsolnám, hogy menj el egy pszihológushoz, és vele beszélj erről ő mit tanácsolna. de a további pénzszórást nem finanszíroznám a helyedben
Valóban nagyon nehéz helyzetben vagy, hiszen 14 évesen egy lány nem az apjával akar programot csinálni. Te meg nyilván szeretnéd együtttölteni vele az idődet, így kieséses alapon marad a vásárlás, mert azt élvezi.
Na meg nekem igen csak az jön le nekem, hogy a lányod viselkedésében igen nagy szerepe van a kedves anyukának...
Sajnos nem vagyok szakember és én is úgy látom, hogy érdemes lenne tárgyalnod egy "hozzáértővel".
Az viszont egyértelmű, hogy valahogy mindenképp meg kell értetni a lányoddal, hogy nem kaphat meg mindent egyből, mert nagyon nem lesz szerencsés az ő hozzáállása a dolgokhoz felnőtt korában. Velem vásárlás terén elég szigorúan bántak a szüleim és így felnőtt fejjel ezt kifejezetten hasznosnak érzem. Megtehetném, hogy megvegyem, ha valami megtetszik, de nagyon sokszor alszom rá egyet és másnap már úgy gondolom, hogy nem is kell! Ilyenkor örülni szoktam, hogy nem dobtam ki egy vagyont olyasmire, amire nincs is igazán szükségem. Viszont hogyha megveszek valamit vagy kapok valamit, azt tényleg értékelem és ŐSZINTÉN örülök neki. Én azt vettem észre, hogy aki mindent megkap, az semminek sem örül igazán.
Sajnálom, hogy tényleges hasznos tanácsot nem tudtam adni. Sok szerencsét és kitartát kívánok neked!
Szerintem is nagyon jó ötlet, hogy a barátnőivel együtt szervezzetek programot.
Keress valami olyasmit, ami minden 14 éves lányt érdekel (nem baj, ha a Kérdezőt nem is érdekli igazán).
Ezen az úton valóban befolyásolni lehet a gyereket, sokat számít a kortársak-barátok véleménye.
Olyasmire gondolok, mint pl. hajókirándulás, esetleg evezés (ehhez is többen kellenek, ez indokolná is, hogy meghívod a barátnőket is), szóval, csoportos programok, olyanok, amelyeket nem lehet kettesben végrehajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!