Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakul a láthatás, ha messzebbre költözöm?
Volt férjem hetente jöhet a fiamhoz, egy órára, ezt ítélte meg a bíróság. El még nem viheti, kicsi még hozzá.
Lehet, hogy a jövőben anyagi okok miatt el kell költöznöm a szülőkhöz, ami innen kb. 150 km-re van. Ilyenkor mi történik? Nekem lesz bármi kötelezettségem?
azon kívül, hogy fizetni kell a tartáást, nincs kötelezettség.
viszont nem árt jó viszonyban maradni az édesanyával, így rugalmasabban lehetne kezelni a láthatásokat.
Köszönöm a válaszokat!
Én vagyok az édesanya, ezért is kérdeztem, hogy rám nézve ez jelent-e valamit. Hozzá kell járulnom az utazási költséghez, vagy sem.
Azt hiszem, hogy ha nagyon messzire mennék, akkor igen, de itt azért nem olyan nagy távolságról lenne szó.
nagyon rosszul látjátok. nem akarok senkit sem elkeseríteni. De ha ez tényleg igaz lenne akkor sok anyuka fogná magát odébb állna több 100 km-re, hátha akkor apuka elmaradozik...
Az apuka kérheti a megnövekedett utazási költség miatt a tartásdíj csökkentését. Minden esély megvan arra hogy megis ítélik neki.
Az apuka joggal mondhatja azt, hogy miért őt terhelje a megnövekedett költség emiatt? vagy lehet még olyan opció is, hogy félútig neked kell majd elvinned a gyereket(persze ha nagyobb lesz, és már több napra is magával viheti apuka) Erre lesz majd kereted kedves kérdező hogy pl. péntekenkén elviszed félútig a gyereket, te hazamész, vasárnap újból elmész a félútig, visszakapod a gyerkőcöt és újból haza?
adla7176. te milyen távolságra költöztél el? Akkor ezek szerint bírója válogatja, mert én pedig pont, hogy olyanokkal találkoztam akiknek bizony megítéltek kompenzációt. Ez esetben akkor bírója válogathatja...
Akkor bízzunk benne, hogy a kérdezőnek szerencséje lesz.
Félre ne értsetek, nem lehúzni akarok, sem keresztbe tenni neki. Tudom, hogy kellemetlen, de egy nagy házban élek most, és nagyon úgy fest, hogy nem tudom tovább fizetni (lakáshitel, gázszámla, nem kell sorolni). Ha beüt a baj, akkor nem lesz sok lehetőségem.
Nem kibújni akarok a költség alól, csak tisztán látni, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!