Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Terhesen válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen válás?

Figyelt kérdés

38 hetes terhes vagyok és sajnos most jutottunk el arra a pontra a férjemmel, hogy egy percig sincs közös jövőnk tovább.

Egyedül szeretném nevelni a gyermekemet, jobb szeretném, ha a születésétől fogva úgy nőne fel, hogy ketten vagyunk. Ebbe a férjem is beleegyezett, mert sajnos nem igazán érdekli a születendő gyermeke. Ha ő lemond róla akkor ez lehetséges lesz? Ettől még állapíthatnak meg gyerektartást? Vagy ha ő lemond róla akkor mindenről lemond?

Mivel bármelyik percben szülhetek, és még házasok vagyunk, így az ő nevére fog kerülni a gyerek. Utána ha lemond róla, el lehet intézni hogy az én vezetéknevemet kapja, ne az apjáét?

2012. febr. 3. 15:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%

19:03-as: EZT komolyan gondolod?!?!??

"A barátnőm nem, neki nem volt apja. Nagyon szívesen bemutatom bárkinek, nem vitte semmire, 18 évesen terhes lett, természetesen végzettsége és munkája nincs."

Azért ez nem ennyire egyszerü, ismeres sok olyan lányt, aki teljes családban nött fel és mégis ugyanúgy nem jutott semmire, mint az ismerösöd, meg ismerek sok olyat is, aki apa nélkül nött fel, és mégis boldogan él, szép családja van, dolgozik.

2012. febr. 3. 19:40
 22/25 anonim ***** válasza:
31%
Persze, csak épp én tudom, hogy nála mi az oka a dolognak, mert ismerem. Nem mondtam, hogy mindenkivel ez történik, ő egyetlen példa, de elég szép.
2012. febr. 3. 19:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szüleim nagyon korán meghaltak, tehát nem nőhettem fel "rendes" családban. Diplomám van, gyermekem, kiegyensúlyozott életem. Ennyit erről, hogy valaki rendes családban nő-e fel vagy nem...

Az apukának szerintem még fog változni a véleménye, fogja ő még kérni, hogy láthassa a kicsit, általában ez szokott lenni. Az apukáknál amúgy is idő kell, míg kialakul az apai érzés. Ha támogatná a gyerekét, én is elfogadnám, hiszen a gyerekednek kell, nem neked. Sajnálom, hogy tönkrement a házasságotok. A lényeg, hogy biztonságot, sok örömet adjatok (adjál) a kicsinek, és nem lesz semmi baj vele!

2012. febr. 3. 21:10
 24/25 anonim ***** válasza:

Egy "teljes család" állandó feszültségben, vitában sokkal rosszabb, mint egy fél család. Aztán úgysem élnéd le az életed férfi nélkül... miért is kéne?

De azért egy kicsit valóban fura nekem, hogy "az apát nem érdekli a gyerek" ezért lemond, viszoont "támogatja mert megteheti"...

Te pedig erre számítani akarsz? És vajon mit adtok neki érte? Mert az élet amoylan cserebere...és mi lesz ha majd lesz neki egy nem igazán jóindulatú nője? aki azt mondja hogy Lajos, miért adsz pénzt ennek a nőnek?

és mit mondasz a gyereknek?

kicsit gondold végig, mit szeretnél... és nem mondom hogy maradjatok együtt, mert ha nem megy, nem megy. De beszéljétek át a dolgot.

2012. febr. 4. 22:52
 25/25 anonim ***** válasza:
Jelenleg az apa nevére kerül a gyermek, ha külön élnek akkor is. Ne akard mindenáron, hogy lemondjon születendő gyermekéről. Lemondás nélkül is élhettek kettesben. A születendő baba érdekeit is nézni kell. Én azonnal beadnám a válópert. Ott döntenek a gyerektartás mértékéről és a láthatásról. Ott mondjon le a láthatásról, és majd meglátod, hogy áll hozzá a gyerektartáshoz. Én is szóban akartam hivatalos papír nélkül megegyezni. A bíróság nem "hagyta" így van így hivatalos papír. (Milyen igazuk volt.)
2014. nov. 4. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!