Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas a férjed ! Miért nem volt mersze ezt elmondani, amikor elvett feleségül ? Már bocsáss meg, de emberileg egy nagy nulla, előttem nem lenne becsülete.
Ráadásul úgy vettem ki a leírásodból, hogy nem is ő mondta el, hanem egyéb módon jöttél rá.
Vajon ő törődött Veled ? És most törődik ?
2012. jan. 31. 17:14
Kidobnám, mint macskát...
Ha nem érdekli, hogy fájdalmat okoz annak akit állítolag szeret akkor nincs megbeszélni való. Ha nem törödtél vele, miért nem bírta kinyitni a száját és elmondani?
2012. jan. 31. 17:52
Hány évesek vagytok, ha megkérdezhetem?
2012. jan. 31. 18:06
Nagyon jó dumája van,de ne hagyd,hogy lelkiismeret furdalást keltsen Benned!Ez a célja ugyanis.Csak keresi a mentségeket,meg a kibúvókat.Gerinctelen egy ember.Én megszabadulnék Tőle rövid úton,már amennyire ez lehetséges.
2012. jan. 31. 18:08
Akkor a te párod, a tenyész bikák közé sorolható.
2012. jan. 31. 19:46
Szerintem ha ilyen csúnyán becsapott akkor nem érdemli meg,hogy megbocsáss...Ez nagyon durva...Légy erős.
2012. jan. 31. 22:07
2012. jan. 31. 22:08
Volt/van szeretője? Vagyis az sem biztos,hogy megszakította-e a kapcsolatot azzal a nővel? Nem akarok kukacoskodni,de biztos,hogy van még választási lehetőséged és nem ő fog holnap összepakolni azzal,hogy lelép a szeretőjéhez?
Ha pedig neked kell dönteni,akkor csak az a kérdés,hogy mennyit vesz be a gyomrod. Gondolom elég sokat,hiszen az is megfordult a fejedben,hogy vele maradsz.
2012. jan. 31. 22:24
9/12 besjudit válasza:
tudod ebben senki nem tud okosat mondani. neked kell dönteni. Nekem is ilyen nehéz vagy talán még nehezebb a helyzetem. 9 év együtlét és 7 év házasság utám mikor a második babánk ép csak két hónapos volt (most fél éves) lebukott a férjem hogy egy kis sok kézen forgó csajt hajt már két éve. váltig állítja hogy csak szexet akart kiváncsiságból meg hogy engem szeret meg nem akar soha elhagyni és végzet vele. én nem nagyon hiszek csak a gyerekek miatt most igen vissza tart a dolog . szeretnék válni is meg nem is. nagyon nehéz helyzet ez. jó lenne ha valaki megmondaná mit tegyél de hidd el csak azért hogy ne neked keljen meghozni a döntést. ezt csak is te érezheted
2012. febr. 1. 10:43
10/12 besjudit válasza:
ja ha a gyerekek nem lennének vagy csak a nagyobbik már rég nem lennék vele. hanem azon a napon mikor kiderült öszecsomagoltam volna és elmegyek
2012. febr. 1. 10:44
További kérdések: