Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem egy hónapja nem beszél velem, akkor azt már értékelhetem úgy, hogy nem szeret? Igen?
Figyelt kérdés
Őszintén érdekel, mit gondol erről más. Ráadásul nincs a "haragszomrád" mögött megcsalás, vagy hasonló. Sokkal egyszerűbb, nevetséges, érdektelen dolgon kaptuk össze.2009. máj. 29. 21:22
1/14 anonim válasza:
Nem egyenes arányban. Mi 6 hétig nem beszéltünk. Azóta a konfliktus óta átbeszéltünk mindent és biztosak vagyunk magunkba és lett egy babánk is és tervben a következő.
2/14 anonim válasza:
Igen. Veheted úgy. Ha mi semmiségen összekapunk, akkor maximum 2 órába telik míg mindketten megnyugszunk. Nem bírnám ki és ő sem, hogy ne beszéljünk egymással...
Gyerekes amit csinál...
3/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül következik ebből az,, hogy már nem szeret. Lehet, az segítene, ha tudnánk, min is kaptatok össze.
4/14 anonim válasza:
Egy hónapig szivat téged? Jó, hogy nem internált! Két-három nap a maximuma a mosolyszünetnek szerintem. Ha most megbékül, legközelebb két évig játsza a haragszom rádot? Sürgősen üljetek le megbeszélni a dolgot, mert egy hónap alatt rengeteg olyan dolog történhet, amit a másikkal meg kell/ett/ volna osztani.
5/14 anonim válasza:
1 honap az már sok, mi ha összeveszünk 9 év után is 1 nap és kibékülés !!!!! Az már sok !!!Ha nevetséges dolgok, akkor mért nem ültök le megbeszélnií,,,?????
6/14 anonim válasza:
Üljetek le megbeszélni, ha nem hajlandó, akkor ne is gondolkodj, lépj, ha az se érdekli, akkor nem tartoztok össze, ha megijed, akkor talán rájön, hogy gyerekes, amit csinál, és nem felnőtt emberhez méltó viselkedés. De ha az se érdekelné (próbáld ki), hogy lelépsz, és beadod a papírt, akkor ennyi volt. Ki kellene próbálnod, ehhez mit szólna.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ötleteket.
Megbeszélni már számtalanszor próbáltam vele, meg azt is elmondtam, milyen pocsék érzés úgy élni, mintha egyedül volnék. Meg akkor minek is a társ, ha egyedül érzem magam mellette? Á, azt hiszem, tényleg vége.
2009. máj. 30. 12:51
8/14 A kérdező kommentje:
Ja és hogy min kaptunk össze? A vezetésemen. Állandóan hibát talál (keres?) benne, és ezen besokaltam. Persze szó szót követett, plusz előjöttek a régi ki nem beszélt, meg nem oldott sérelmeink is. Mondom, elég egy hülyeség, és hetekig képes sértődötten hallgatni.
2009. máj. 30. 12:56
9/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy szakítás lenne ennek a vége. Szeret ő téged, de férfi létére elég hisztis. Ha nem óhajtja átbeszélni a dolgokat, öntsd le egy pohár hideg vízzel, és ezt komolyan mondom. Hátha akkor majd észbe kap hirtelen, hogy te is a világon vagy:)
10/14 anonim válasza:
23:34 - Ez nem mindenkinél jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!