Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom megcsalhatot engem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalhatot engem?

Figyelt kérdés
összevesztünk a szex miatt mert én 5honapos terhesen nem kivánom. hétvégén ugy ment el itthonrol hogy becsajozik és fél ötkor jött haza a zsebében ovszert meg viagrát és disco belépöt találtam nekem ez gyanus szerintetek
2012. jan. 23. 08:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem más mint terror. Pár sráccal elemeztettem a helyzetet.

Szerintük: Ha megcsalt volna akkor eltünteti a bizonyítékot és olyan mélyre benyal, amenyire csak bír, pusztán bűntudatból.

Ami valójában történt, az az hogy esze ágában nem volt téged megcsalni, csak így erőszakolja ki a szexet. Undorító érzelmi manipuláció nem más!

2012. febr. 1. 15:29
 22/22 anonim válasza:

"Igen, megcsalhatott.

Én kb az 1. héttől nem kívántam a párom a terhességem alatt, utána meg sajnos úgy "alakultak" lent a dolgok, hogy a doki a baba 10 hetes koráig nem javasolta! Számításaim szerint ez több, mint 5 hónap...."

Ülj le lányom egyes!

2012. febr. 9. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!