Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmit nem tehetek ha el akarja vinni a gyerekeimet?
Figyelt kérdés
A feleségem bejelentette, hogy elköltözik amig eladjuk a házat. A beleegyezésem nélkűl is viheti a gyerekeket? Szeretem nevelni a srácaimat. Miért kell nekem mindent eltürni amit ő tesz? Nem tehetek ellene? A ház rezsiét akkor már nem köteles fizetnie? Az indokok amikért elköltözik ő maga kreálja. Állandóan vádaskodik, gúnyolódik, megaláz a szavaival és a gyerekek előtt mondja, hogy én nem szertem őket. Ha megvédem magam ami némi hangos vitát szűl akkor nagyon szemét vagyok. Hát ezért költözik. Mondaná.2009. máj. 28. 11:10
1/25 anonim 

válasza:

De, tehetsz. Rögtön ügyvédhez fordulsz és közlöd, hogy igényt tartasz a gyerekek nevelési jogára. (És bár lehet, hogy rosszul tudom, de lehet, hogy a rendőrséget is hívhatod, ha az anyuka készül indulni a bőröndökkel, de erre nem merek megesküdni.) Ha ügyvédhez fordulsz, készülj fel, hogy be kell bizonyítanod, hogy az anyuka alkalmatlan a gyereknevelésre, ami nem lesz egyszerű, mert az esetek jelentős részében a gyerekek az anyjuknál szoktak maradni.
2/25 anonim 

válasza:

Szerintem teljesen mindegy, hogy miért is költözik el. Ha csak marjátok egymást a gyerekeknek is jobb, ha külön vagytok. Az, hogy külön költözik nem azt jelenti, hogy téged kizár a gyerekeid életéből. Ha már eldöntötte, hogy váltok arra kéne törekedni, hogy legalább egy normális kapcsolatot fenn tartsatok, akár a gyerekek kedvéért is.
Neked lenne pofád elkérni a rezsi felét valakitől úgy, hogy nem is ott lakik és ráadásul a gyerekeidet ő látja, tartja el addig? Nekem ez elég fura.
3/25 anonim 

válasza:

Attól tartok, jobb,ha beletörődsz,hogy a gyerekeidet elfogod veszíteni.A Bíróság nem fogja neked ítélni őket,pláne ha a feleséged még ellened is neveli.Láthatod őket kéthetente esetleg.Egyébként amíg nincs meg a gyermekelhelyezés,nem viheti el csak úgy.Fogadj ügyvédet,ez már a vagyonmegosztás miatt is kell.
4/25 anonim 

válasza:

A nők ilyenkor előnyben vannak, csak abban bízhatsz, hogy meg tudsz állapodni a feleségeddel. De fizetni biztos nem akar majd gyerektartást.
5/25 anonim 

válasza:

Ha elköltözik, nem köteles fizetni a rezsi felét, hiszen nem lakik ott.A gyerekekre neked van időd figyelni, persze attól függ, mekkorák.Lehet, hogy olyan az időbeosztása, hogy ő jobban el tudja látni őket.a férfiak gyakran nem látják be, hogy mit is jelent valójában a gyerekekkel való foglalkozás, azok ellátása.akárhogy is , beleegyezésed nélkül elviheti őket, amíg nincs a gyerekelhelyezésről végzés.de otttarthatod őket te is.Most még senkinek sincs több joga a másiknál.Megegyezni kizárt?
6/25 A kérdező kommentje:
Én nem kérem hogy tarsa el a gyerekeimet, ő magától fogja és elviszi tőlem és nem tehetek semit. Hogyan cselekedne fordított helyzetbe? Ha neki kellene a srácok nélkül maradnia. Rezsi érdekébe gondoltam idehozok egy barátomat, de ő egyből perrel fenyeget, ha beteszi az otthonába valaki a lábát. Nekem nincs jogom semmihez csak azt nézzem, hogy neki legyen jó.
2009. máj. 28. 11:45
7/25 anonim 

válasza:

Szia!
Hányévesek a gyerköcök?Esetleg most rögtön hívd fel,vagy menjél be a családvédelmi központba!Ott ingyen jogi segítséget is kérhetsz,és tutti segíteni fognak!!
8/25 A kérdező kommentje:
Ha beszélni akarok vele akkor elzárkózik és mindig vitába torkolik a beszlélgetés a fenyegetőzései miatt.
2009. máj. 28. 11:48
9/25 anonim 

válasza:

Mi a fenne a baja?Ezek depressziós tünetek!!
10/25 anonim 

válasza:

kérhetsz közös felügyeleti jogot! azt megszokták kapni az apák is, ha csak nincs valami gond velük. egy hét itt egy hét ott... vagy hónap, vagy félév, de általában a heti váltás szokott lenni. macerának tűnhet elsőre, de tud jól is működni a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!