Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Teljesen kivagyok
Figyelt kérdés
Már teljesen kivagyok. Férjemmel éppen válófélben. De én még mindig szeretem. Hogy legyek túl rajt? nincsen kedvem semmihez, ő volt az életem nincsen senkim.2012. jan. 17. 13:19
1/9 anonim válasza:
Mi vezetett a váláshoz?
Nehéz úgy tanácsot adni, ha nem tudjuk a kerek történetet.
Gyerekek vannak?
2/9 anonim válasza:
Egy ember miatt még nem áll ám meg a világ. Ébresztő!!!
3/9 anonim válasza:
Neki viszont nem te voltál az élete. Ennyi a történet.
5/9 anonim válasza:
Az az igazság, hogy ha az egyik fél nem akarja a kapcsolatot, akkor a másik ha a feje tetejére is áll, akkor sem tud mit csinálni. Nem tudom nálatok mi történt, de ha visszafordíthatatlan a férjed döntése, akkor próbáld meg elfogadni. Én tudom, hogy nehéz (én is keresztülmentem rajta), de muszáj. Próbálj magadnak programokat szervezni, barátnőddel mozi, beszélgetés, próbálj eljárni tornázni vagy valami klubba, ahol el tudod terelni a gondolataidat. Arra készülj fel, hogy az esték lesznek a legrosszabbak. Új kapcsolatba semmiképp ne kezdj, amíg túl nem estél a férjeden. Idővel jobb lesz! Kitartás!
6/9 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy ne marcangold magad.
Igaz nem tudom az okát, de ne kezd el magadat rossznak érezni, hogy csúnya vagy, rossz vagy stb...
Le kell foglalnod magad.
S ha vannak gyerekek, akkor nekik nagyon nagy szükségük van rád.
7/9 anonim válasza:
Ha nincs gyerek,főleg több, akkor türelem, idő, és meglátod a rossz oldalait is a volt férjednek,a jó oldalait a szabadságnak. Lesz majd más, örülj, hogy ez nem 2-3 gyerek után ütött be, mert akkor tényleg egy életre meg lennél lőve. Szereted, és mégis otthagyott. Neki ez nem volt elég, egy normális ember örül, ha van aki szereti. Minősíti.
8/9 anonim válasza:
Szerintem van gyereketek és főleg miatta bánod a válást. Azért gondolom így, mert különben nem lennél ennyire ki. Midnen rendben lesz idővel, ne aggódj! A gyerekedet szeresd, de ha a pároddal nem megy, akkor jobb így mindenkinek! Egy kapcsolathoz 2 ember kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!