A párom le se sz. R. Én már teljesen kivagyok bukva. Megnyugtattok?
Beszéltél vele erről?
Ha azután is ilyen: akkor - őszintén - nem tudnálak megnyugtatni. Lehet, hogy szakítani kellene, ha nem akarsz még sok évet így lehúzni. Ami lehet, hogy csak romlani fog.
Noss....
Én nemnagyon értek ehhez de....
Azt toom én is javasolni hogy dumáld meg vele a problémákat .
Beszéljétek meg miért van ez
neki mi a búja baja stb...
nem semmi....ha szeretnél valakivel beszélgetni, írj bátran mailt :) Én is voltam hasonló helyzetben.
26f
Nem érdekli az se, hogy létezel... Mi itt a kérdés??
A szülinapodat megünnepled egy régi haverral, unokatesóval, vagy bárkivel, egy füst alatt bulizol egy nagyot, és örülsz neki, hogy egy ilyen f.szkalaptól végre megszabadultál.
Amúgy nem akarok kö.csög lenni, de ha így "odavan érted", nincs kizárva, hogy a szülinapodat is így ünnepled: egyedül nézed a tévét, miközben a párod le se sz..r.
Majd rájön, mit érsz neki, ha nem leszel vele.
Ez ismerős, bár nálunk még nem ennyire durva a dolog, de elhanyagolósdit játszunk mi is. Nekem szörnyű érzés. Csak terveim vannak, amiket majd, ha lesz merszem megpróbálok, csak félek a válaszoktól.
Pl, én azt tervezem, hogy megmondom neki, hogy ha így folytatja végleg vége. Ha látod rajta, hogy nem érdekli, akkor hagyd ott a fenébe, nem ér az egész ennyit. Ha úgy látod, hogy azért kicsit fáj neki, akkor lehet megbeszélni, sokadjára. Az a baj, az ilyenekkel nem működik a megbeszélés sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!