Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom le se sz. R. Én már...

A párom le se sz. R. Én már teljesen kivagyok bukva. Megnyugtattok?

Figyelt kérdés
Nem érdekli én mit akarok, csak az, hogy ő mit akar. Én ma vele akartam lenni, mert holnap megyek haza, és nem tudom mikor fogunk újra találkozni. Én szünetet szeretnék a legszívesebben, annyira gyengének érzem magam idegileg. De jövő héten lesz a szülinapom is, ha most, amikor elmegyek kérek szünetet, senki nem lesz, aki megünnepelje velem :( Ki vagyok borulva, elegem van. Azt mondta elmegy autóval alkatrészért a kocsihoz a szüleinek, én feljöttem filmet nézni. Kiderült, hogy nem is ment sehova, egész idő alatt a lenti szobában volt, és játszott. Nem szólt volna nekem, hogy itthon van. Mintha nem is érdekelné, hogy létezem :'(
2011. júl. 17. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Dobd a p*****a jobbat érdemelsz nála!Már bocsánat.
2011. júl. 17. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél vele erről?

Ha azután is ilyen: akkor - őszintén - nem tudnálak megnyugtatni. Lehet, hogy szakítani kellene, ha nem akarsz még sok évet így lehúzni. Ami lehet, hogy csak romlani fog.

2011. júl. 17. 17:03
 3/8 LORDRAPTOR válasza:

Noss....

Én nemnagyon értek ehhez de....

Azt toom én is javasolni hogy dumáld meg vele a problémákat .

Beszéljétek meg miért van ez

neki mi a búja baja stb...

2011. júl. 17. 17:05
 4/8 réksp válasza:
ÉN IS CSAK AZT TUDOM AJÁLANI HOGY BESZÉLJ VELE HA NEMM ÉRTI AKKOR DOBJAD
2011. júl. 17. 17:17
 5/8 anonim ***** válasza:

nem semmi....ha szeretnél valakivel beszélgetni, írj bátran mailt :) Én is voltam hasonló helyzetben.

26f

2011. júl. 17. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekli az se, hogy létezel... Mi itt a kérdés??

A szülinapodat megünnepled egy régi haverral, unokatesóval, vagy bárkivel, egy füst alatt bulizol egy nagyot, és örülsz neki, hogy egy ilyen f.szkalaptól végre megszabadultál.

Amúgy nem akarok kö.csög lenni, de ha így "odavan érted", nincs kizárva, hogy a szülinapodat is így ünnepled: egyedül nézed a tévét, miközben a párod le se sz..r.

Majd rájön, mit érsz neki, ha nem leszel vele.

2011. júl. 17. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez ismerős, bár nálunk még nem ennyire durva a dolog, de elhanyagolósdit játszunk mi is. Nekem szörnyű érzés. Csak terveim vannak, amiket majd, ha lesz merszem megpróbálok, csak félek a válaszoktól.

Pl, én azt tervezem, hogy megmondom neki, hogy ha így folytatja végleg vége. Ha látod rajta, hogy nem érdekli, akkor hagyd ott a fenébe, nem ér az egész ennyit. Ha úgy látod, hogy azért kicsit fáj neki, akkor lehet megbeszélni, sokadjára. Az a baj, az ilyenekkel nem működik a megbeszélés sajnos.

2011. júl. 17. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hiába nyugtatunk meg téged, attól ő nem fog változni.
2011. júl. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!