Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit is kaptam tőletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit is kaptam tőletek?

Figyelt kérdés

Köszönöm Nektek, hogy igyekeztetek olyan válaszokat adni ami nem arra sarkal, hogy akár dobjam el az életem, ha nem arra vegyem már észre a lényeget. Én is hús vér ember vagyok, azt, hogy érzek vágyaim vannak van az életben célom. Tudom, mire is vágyok, mi teszi értelmessé a minden napokat. Meg világítottatok a kérdéseitekkel, válaszaitokkal, hogy az élet egyszerű ha azzá tesszük és nem felszinesen gondolkodunk, ha nem a meg értésre törekszünk.

Ahogy írtam a felesége le se szarnám. A két gyermeket őszintén a lelkem mélyéről sajnálom. Végig kell néznem ahogy sérültek lesznek.Nem erről szól az élet.

Köszönöm Nektek.

2012. jan. 15. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
21:02 - a se füle, se farka fogalmazásból.
2012. jan. 15. 23:59
 12/12 anonim ***** válasza:
hát ahol tudunk, ott segítünk :) végre egy kis pozitívum :)
2012. jan. 16. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!