Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit is kaptam tőletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit is kaptam tőletek?

Figyelt kérdés

Köszönöm Nektek, hogy igyekeztetek olyan válaszokat adni ami nem arra sarkal, hogy akár dobjam el az életem, ha nem arra vegyem már észre a lényeget. Én is hús vér ember vagyok, azt, hogy érzek vágyaim vannak van az életben célom. Tudom, mire is vágyok, mi teszi értelmessé a minden napokat. Meg világítottatok a kérdéseitekkel, válaszaitokkal, hogy az élet egyszerű ha azzá tesszük és nem felszinesen gondolkodunk, ha nem a meg értésre törekszünk.

Ahogy írtam a felesége le se szarnám. A két gyermeket őszintén a lelkem mélyéről sajnálom. Végig kell néznem ahogy sérültek lesznek.Nem erről szól az élet.

Köszönöm Nektek.

2012. jan. 15. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem teljesen ertem a leirtak kozotti osszefuggeseket. :(
2012. jan. 15. 19:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem kell érteni. Annak köszönhetem, hogy írok, hogy ti adtatok olykor válszt. Magyarán mondva, köszönetet nyilvánítani Nektek.Mert tettem föl itt kérdéseket, kaptam rá válaszokat ,meg oszthattam legbelső érzéseim, fájdalmam mindenkivel és kaptam rá válaszokat, ti voltatok a pszichológusom és még szökségem lessz rá.
2012. jan. 15. 19:45
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

> Ahogy írtam a felesége le se szarnám.

Ez egy szép kerek magyar mondat...

Egyébként nem tudom tudsz-e róla, de ezen az oldalon nem látszik a nickneved. Fingunk sincs hogy ki vagy!

2012. jan. 15. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Én tudom, hogy ki ő!

Akinek orvosi papírja van arról, hogy nem lehet gyereke, meg nem is dug, de mégis lett neki kettő. És most válik. Az öccsével együtt. És kisemmizték a diákhitelből is. Nagyjából ennyi.

2012. jan. 15. 19:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Elnézést érte. Elég lenne annyi,hogy köszönjük, hogy segíthettünk, név nélkül is.
2012. jan. 15. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Köszönjük, hogy segíthettünk! :)

off: Honnan tudod név nélkül, hogy a kérdezőnek mik voltak az előző kérdései?

2012. jan. 15. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Részemről: szívesen máskor is. A kötekedőkkel meg ne foglalkozz.
2012. jan. 15. 21:09
 8/12 A kérdező kommentje:

Amugy ez az oldal tényleg, mint ha pszichológusnál lennél. El mondhatod a legbelsőbb bajod, azzal, hogy ki írod már segít. Amikor racionális válaszokat kapsz, akkor javul a helyzet. Most gondolj bele. Itt vagyok én, majdnem öngyilkos lettem, de ha nem segítetek az lettem volna. Tudod, mennyire sok embert, családot, kapcsolatot menthetsz meg egy ésszerű válasszal. Jót tettél másokkal. Nem szaladtak beadni a válót és változtatnak, nem lettek sérült gyerekek, nem halt meg az aki leírta baját.

Ki vesézzük az élet rejtelmeit. Meg ismerhetjük önmagunk. Soroljam. Ezért . Köszönöm.

2012. jan. 15. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért akartál öngyilkos lenni? (Ne, hogy még egyszer megforduljon a fejedben!! :))
2012. jan. 15. 21:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Abban amit hittem, az a család, másnak ne jelentett mást csak üzletet. Meg aláztak megcsaltak, ki használtak, két gyerekkel zsarolnak. Csak azt ne kérd írjam le hogy.
2012. jan. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!