Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van- e jelentősége, hogy kié a gyerek, ha válás van?
Úgy néz ki válunk. Közel 10 éves házasságot dobtam ki. Azzal kellett szembesülnöm, hogy csak pénzt és hasznot akartak tőlem. Nem jó, de 3 orvos mondta, hogy nem lehet gyermekem, kezelést kellett volna kapjak. Még is született 2 gyerekünk. Az is igaz nagyon érdekes volt, mert már kezdek hinni a szent léleknek. Rá jöttem, hogy a feleségem csupán a pénzt, vagyont szerezné meg.
Hogyan lehet egy válópernél ki deríteni kié a gyerek. Másrészt mivel diákhitelt vett föl amiből anyuciék meg szedték magukat, mi van válás esetén.
"Amugy meg,ha hónapokig nincs szex, hogy lessz valaki terhes."
" már kezdek hinni a szent léleknek. "
lehet sunyiban bejött a szentlélek és teherbeejtette a feleséged
Valahogyan nem áll ez nekem össze. Pl. Hogyan jön ide az öcséd esete? Hogyan jön ide a diákhitel? Meg a meggazdagodás? Te vagyonos ember vagy?
És ha egyáltalán nem dugtál az asszonnyal, akkor mit számít, hogy az orvosok mit mondanak?
Háh. Hát azért arra nem szólni semmit, hogy két purgyék született úgy hogy meddő létedre még meg sem dugtad az asszonyt! Azért ez nem semmi!
Öcsém! Ne haragudj, hogy ilyet mondok, de te rontod a statisztikát.
Ne haragudj, de nagyon buta ember lehetsz.
Meddő vagy, nem is szexeltek mégis lesz 2 gyerek és nem tűnik fel csak váláskor? Addig a sajátodnak tekinted még nincs válás és gyerektartást kéne fizetned?
Még a helyesírásod is tragikus!
1,!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!