Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van- e jelentősége, hogy kié...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van- e jelentősége, hogy kié a gyerek, ha válás van?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki válunk. Közel 10 éves házasságot dobtam ki. Azzal kellett szembesülnöm, hogy csak pénzt és hasznot akartak tőlem. Nem jó, de 3 orvos mondta, hogy nem lehet gyermekem, kezelést kellett volna kapjak. Még is született 2 gyerekünk. Az is igaz nagyon érdekes volt, mert már kezdek hinni a szent léleknek. Rá jöttem, hogy a feleségem csupán a pénzt, vagyont szerezné meg.

Hogyan lehet egy válópernél ki deríteni kié a gyerek. Másrészt mivel diákhitelt vett föl amiből anyuciék meg szedték magukat, mi van válás esetén.

2012. jan. 14. 21:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amugy meg, ha szeret én tőlem van a gyerek, akkor azt tesszük amit a doki mond, kezelés nekem. Senki nem iratkozik be hitelért iskolába. de ahhoz nem kell a beleegyezésem, és akár tudtom nélkül is fel veszi. Ja, most azt akarja, hogy adjam el a saját otthonom, két gyerekkel zsarol. Amugy mindegy lenne ki a gyerkőc, Nem tehet róla , hogy világra jöttek, becsülettel kellene nevelni őket. Ezt tudta a voltom is.
2012. jan. 14. 23:50
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem, de ez az én hibám.Van 2 gyereked.Hogy te csináltad őket, vagy sem , az most mellékes.Sajátként nevelted őket, a gyerekek szerint te vagy az apjuk.Az anyjukat már nem szereted, ezért a gyerekeket is eldobnád? Jogod van apasági vizsgálatot kérni. Na de ha kiderül, hogy nem a tieid, akkor mit teszel?Ja, fiam, innentől semmi közöm hozzád, nekem ne sírj, tőlem ne várj semmit, nem vagyok többé az apád? Mondom, hogy nem értem!
2012. jan. 15. 06:43
 13/24 A kérdező kommentje:

Mit nemértessz. Három orvos mondta vizsgálat alapján, hogy nem lehet, Tegnap voltam kint náluk és el kezdték ellenem nevelni. Az öcsém is el vált. A volt felesége a gyerekkel zsarolta, fenygette. Gondolj bele a szerető apuci aki eddig nem is foglalkozott kié a gyerek, most ezt látja, a gyereknek sulykolják apád ilyen olyan.

Tulajdonképp az öcsém is el távolodott a gyerekétől, mert eszköz. Meg sem gondolnád, de nézz szét itt a nőknél a gyerek tárgy lessz , pénz kereseti lehetőség. Amugy meg,ha hónapokig nincs szex, hogy lessz valaki terhes. Közben a férfi kollégálya minden második szava és ő az isten.

2012. jan. 15. 07:56
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy meg,ha hónapokig nincs szex, hogy lessz valaki terhes. Közben a férfi kollégálya minden második szava és ő az isten."

Már bocs, de amikor terhes lett, nem tűnt fel, hogy szex nélkül (miközben te meddő vagy) hogy jött össze 2, azaz KETTŐ gyerek?

Bocs, de te voltál a balek.

2012. jan. 15. 08:33
 15/24 ava87 ***** válasza:
100%
Ezek a dolgok hogyhogy nem akkor buktak ki, amikor a két gyerek született? Hogyhogy csak most, hogy már rosszban vagytok?
2012. jan. 15. 11:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

bocs, deházasságotok elmúlt éveiben ti nem beszéltetek egymással? amikor a gyerek született nem volt gyanús, hogy hogyan történt?

Te vetted el a feleséged, te neveltél vele 2 gyereket.Most meg úgy csinálsz mintha semmihez semmi közöd nem lenne.

2012. jan. 15. 11:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Az első modatod tökéletesen jó, szinte rá éreztél. Akkor is gyanus volt, most még igazá, főleg amikor az érintett úrnak mondom, nagyon ideges lessz.A gond, hogy a második úrnak van családja, és kis gyermeke. Nem érezném magam jól,ha miattam menne tönkre az övék. Amugy igen nálunk a szentlélek járkált.
2012. jan. 15. 12:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Azért nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam vele, hogy egy gyermeket föl kell nevelni, akár kié is, az is igaz ha tényleg nem tőlem vannak, akkor egy ilyen nővel ki fog szóba álni. De mivel, vagy senki, vagy a leg utolsó, nem akartam ennek ki tenni a két gyermeket.
2012. jan. 15. 12:02
 19/24 A kérdező kommentje:
Amugy amint írtam, ma ebben az országban a feltárt statisztikai adat. A házasságban született gyermekek 50%-a ne a név adó apától van. Mit gondoltok miért ilyen a törvény.
2012. jan. 15. 12:04
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha egy gyereket fel kell nevelni, az a házasság utánra már nem érvényes? De mindegy, te tudod.

Én a helyedben kérnék apasági vizsgálatot, és nem fizetnék gyerektartást, gondolom erre akarsz rákérdezni, de nem mered nyíltan feltenni magát a téged izgató kérdést. De ha kiderül, hogy mégis a tied a 2 gyerek, akkor bizony ki kell nyitnod a zsebed.

De ha mégsem a tied, akkor ha nem fizetsz gyerektartást, akkor ha szereted a gyerekeket ettől függetlenül ne hagyd őket magukra. Ők nem tudják,hogy téged milyen kétségek gyötörnek, és nekik mindentől függetlenül te vagy az édesapa. Ha velük vagy, akkor vehetsz nekik ettől függetlenül ajándékot, ha megengedheted magadnak. Az anyjukat nem vagy köteles támogatni.

2012. jan. 15. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!