Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit kaphat egy nő ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kaphat egy nő ilyen esetben ha válna?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömNek segítenek mert a férje 2hettel a tervezett babaJuk érkezése elott lelépett. A csaj mar visszament dolgozni 2honapos baba mellől mert semmit nem kap a Ferjtol aki most egy másik nővel van a saját gyereket egyszr látta amasik NŐ gyerekével foglalkozik csak. Szóval 3eve házasok a. Csaj most a pasi lakásában lakik a pasi hotelben de árulja a lakást ki akarja rakni őket onnan is. Megteheti? Követelhet a feleség bármi vagyont ha minden a férj néven van? Kaphat emelt csp-t vagy bármi anyagi támogatást ilyenkor? AgyerekTartasnak mennyi a maximuma? Ha a nő adja be a válási papírokat akkor az más mintha a férj adna be? Kötelezhetik az apát arra hogy látogassa a gyereket ha ő nem akarja? Köszi előre is.
2012. jan. 12. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

ez durván hangzik, ilyen tényleg van?

szerintem a feleség akkor teszi a legjobban, ha beadja a válási papírokat, ha elválnak az apának kötelező gyerektartást fizetnie, attól függetlenül, hogy ki akart elválni.

2012. jan. 12. 18:08
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

ha egyedülálló akkor emelt családi pótlék jár de az csak egy ezressel több

ha a férjé a lakás és azt még házasság előtt vette akkor kirakhatja őket

ha minden a férj nevén van és a nő nem vett oda semmit akkor nem követelhet semmit

ha vettek közösen dolgokat akkor annak a felét a nő kapja

de ha a nőnek nem volt keresete a házasságuk ideje alatt akkor elég szarul fog járni

2012. jan. 12. 18:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
hát arra nem kötelezhetik, hogy látogassa a gyerekét, csak a tartásdíjra. a feleségnek el kell mondania a bíróságon, hogy miért akar elválni, mert ebben az esetben a bíróság is az anya mellé fog állni, ha ilyen felelőtlen apával állnak szemben.
2012. jan. 12. 18:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Keresete volt de amúgy akkor nem túl jó a helyzete sajnos. Igen van ilyen ne is nevezzük apának max nemzo. És a legdurvabb hogy tele van loveval mert a hotel ahol lakik a családjáé . De nem nem ezért ment hozza a csaj a Pasi akart esküvőt .
2012. jan. 12. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
18-13 teljesen korrekt és pontos választ adott.
2012. jan. 12. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

És a legdurvabb hogy tele van loveval mert a hotel ahol lakik a családjáé . De nem nem ezért ment hozza a csaj a Pasi akart esküvőt .

ezt fölöslegesen írtad le

min változtat az hogy gazdag ha elakar válni akkor el akar válni ővé a ház így az jár neki

az hogy a férfi akarta jobban az esküvőt erre csak annyit mondanék, hogy a nő mondhatott volna NEMet is

Meg amúgy is miért lakna hotelban ha van háza.

Gyerektartást meg annyit fizet amennyit a bíróság megszab, azért mert van pénze még nem kell neki asszonytartást fizetni

2012. jan. 12. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Egy biztos egy nő csak akkor szüljön gyereket ha egyedül is eltudja tartani! A mai faszikban sajnos nem lehet megbízni, mert előbb vernek át, mint a kolduló roma csávó!

Gyerektartást viszont kötelező fizetnie!

2012. jan. 12. 20:35
 8/12 anonim ***** válasza:
dejó, hogy így lelettünk pontozva. mindegy...
2012. jan. 12. 20:40
 9/12 anonim válasza:
Alanyi jogon jár az egyszeri anyasági támogatás, a családi pótlék és a gyes. Biztosítás alapú a terhességi gyermekágyi segély és a gyed. Ha privátba megadod az emailcímed, elküldök egy összefoglaló doksit. Az apának láthatási joga van, de nem kötelezhető annak gyakorlására. Gyermektartást viszont fizetnie kell. Ha nem tudnak megegyezni, a bíróság meghatározza az összeget. Javaslom, az ismerősöd mielőbb adja be a keresetet.
2012. jan. 12. 20:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Na ja csak ezt a nőt akkor hagytak el mikor meg meg sem volt a baba utána nem lehet egyből dolgozni. Nem kisemmizni akarja a palit csak annyit hogy legalább egy doboz Pelust küldjön havonta ennyi erővel soha senki ne menjen férjhez és három evet vártak az együtt tervezett babára. Utólag a drága férj szerint az asszony felcsinaltatta magát és ha pénz kell takarodjon vissza dolgozni . Ezt most tőle idéztem sajnos túl közelről ismerem a sztorit. a hotel is az öve miért ne lakhatna ott? Legalább amíg a nő el tud vhova menni magától. A férj az egész világnak bEkamuzta mennyire imádja az asszonyt, úgyhogy mar ezért sem tudom öt megvédeni, mert hátba szúrta szerencsétlent és kutya kötelessége lenne valamilyen szinten támogatni legalább abban hogy min fel éves koráig ne kelljen dolgozni. Nem értem hogy viselkedhet valaki így a saját vérével, mert az egy dolog hogy a nő mar nem kell. EgyidosEk a babaink és én úgy gondolom egy házasságban ami boldog vagyis ebben az esetben csak annak hazudott a férj részéről alapvető hogy előbb utobb vállalnak babát ok is 3evet vártak. Sokszor találkoztunk velük pl ultrahangon és apuka ott meg mindig nagyon lelkes volt. Fogalmunk sincs mi történt vele. És most szegény nő ott áll értetlenül és nem mondja de én tudom hogy szerelemmel a szívében kilátástalan jövővel és a babajaval. A férj meg nyugodt szívvel síelni készül.. Persze vannak szülei ahova mehet de nem ez volt a célja visszameni egyedül oda ahonnan jött. Igazából ő nem is gondolt meg válásra szerintem visza is fogadna ezt a tetut csak én akarom kicsit felvázolni a lehetőségeit, bár ezzel nem leszünk beljebb. Ezzel a hozzaalassal megérdemelne hogy elvegyék tőle amit csak tudnak.
2012. jan. 12. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!