Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan osztoszkodnak a válófélben lévők?
Figyelt kérdés
Válunk a feleságemmel és az ingóságok miatt már kezd elmérgesedni a helyzet. Van némi kézpénz ami engem illetne mert az értékesebb dolgokat a lakásból ő tartaná meg.Nem sok 170000ft. Ezért cserébe maradna neki a mosógép, mosogatógép és hütőszekrény.A pénznek a felét szeretné, de én ebből veszem meg azt ami nála marad és még kifizetem anyámnak a 60e tartozás amit még közösen kértünk. Nem hajlandó velem megbeszélni semit csak vádaskodik.Ráadásúl ami 100e a számláján van azon nem hajlandó osztoszkodni. Más hogyan oldja meg az ilyen problémákat?2009. máj. 25. 13:26
1/9 anonim 

válasza:

Az én férjem igen nagyvonalú. Ő a hunyó (belebonyolódott egy kapcsolatba), elköltözik a közös lakásból, minden marad nekünk, sőt van egy kis megtakarításunk, azt is nekünk szánja. (nekünk két gyerekünk van). Ha vannak gyerekeitek, célszerű lenne gyorsan közös nevezőre jutni. Az édesanyád felé a tartozást speciel úgy rendezném, hogy a 100 ezréből nyugodtan kifizetheti a felét. A vádaskodással nem sokra megy, ha a bíróság osztja el, szerintem a 100 ezre is bekerül az osztásra váró dolgok közé.
2/9 A kérdező kommentje:
Nálunk a feleség akar válni. Én is nagyvonalu lennék mértékkel anyira, hogy tudjak új életet kezdeni egyedűl. De neki nem elég. Ha sok ideig nem tudjuk eladni a házat akkor hogyan lépjünk tovább? Azt mondta a pert indit és a bíróság eladja áron alúl ha nem tudunk megegyezni az árban.
2009. máj. 25. 13:53
3/9 anonim 

válasza:

Hát akkor vigye bíróság elé az ügyet, és majd Ők eldöntik! Aljas húzás Tőle, hogy elhagy és még mindent vinni akar. Szemét módon ilyen esetekben a gyerekkel érvelnek sokan, és azzal hatnak az apára. A Te helyzetedben nem engednék a feleséged javára. Mivel összeházasodtatok így válás esetén fele-fele illet meg mindenből, egyaránt adóságból ill. ingó és ingatlan vagyonból.
4/9 anonim 

válasza:

Az asszonyod mindent akar, ezen csak kitartó ordibálással, vagy pereskedéssel lehet változtatni.
5/9 anonim 

válasza:

Zsarolni akar ezzel az "áron alul" dumával. Mondd neki, hogy: OK, inkább adják el áron alul a házat, neked az tökéletesen megfelel, de akkor is a fele a tiéd mindennek. Ne aggódj, már nem lesz olyan nagy szája.
A pénzt meg a tartozást levonva felezd (170+100-60, ezt felezni, nála van 100, tehát egálban vagytok pont...) és vigyél egy gépet. Ebben az esetben nyer max. egy fél hűtő árát. Túl fogod élni, ő meg legyen boldog vele.
6/9 anonim 

válasza:

így van, az ilyen pénzéhes ribancot (már bocs a kifejezésért) meg kell szívatni, ha fa váenyegetőzik vond meg a vállad és közöld vele, hogy: igen, ez lesz a legjobb, majd meglátjuk ki szívja meg. Nyilván ő sem akarná elpotyázni a vagyont, hiszen neki is az az érdeke, hogy minnél több manit szedjen ki belőle.
7/9 anonim 

válasza:

* fenyegetőzik (bocsi, csak néha elugrál a kurzorom, és nem mindig veszem észre, hogy hova írta be véletlenszerűen a karaktereket amit törölni kell).
8/9 A kérdező kommentje:
Írtam egy listát, viszonylag reálisat. Értéke valamivel több mint ami nekem, de a hasznosabb újabb dolgokat inkább ő hozzá írtam. A tv-ét kiszurta hogy nálam van és egyből hisztizett, de azt mondtam neki,hogy tesék itt van ha ez kell neked, mert ez még nem végleges. Mást persze nem tudott felhozni, de anyosomnak már elhordott mindennek, hogy menyi mindent el akarok vinni. A 170e a robogóm ára és azt zavarja, hogy pénzé fogom tenni és nem osztom vele el. Pedig ebből anyámé 60e és a többiből mosogép és hűtő. Kösz mindenkinek
2009. máj. 25. 16:28
9/9 anonim 

válasza:

Pontosan miért is akarsz ezek után igazságosan elválni? Ki akar használni, Te meg hagyod magad. Ha továbbra is ilyen "engedékeny" leszel, a féfi nem szégyene vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!