Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem el akar válni, a szeretőm miatt. Mit tegyek?
Vörös, göndör hajam van, így fényben eléggé feltűnő. Egy barátnőm már hívott fel, hogy ül a kádban és ott úszkál a hajszálam. Akkor nem találkoztunk már 2-3 hete személyesen és a lakásukban sem jártam évek óta.
Máskor egy férfiismerős hívott fel röhögve, akivel soha semmilyen testi kontakt nem volt arcrapuszin kívül, hogy alsógatyájában (!!!) találta meg a hajszálamat. Jártam nála, gondolom ott is szanaszét hagytam.
A másik kedvencem, amikor anyám csapott ugyanilyen balhét a kocsiban talált szőke hajszálak miatt. Apám mondta, hogy jól van, ülj le és gondold végig a múlt hetet. Anyámnak akkor beugrott, hogy náluk lakott az unkatesóm (apám unokahúga), mert a közelben volt az anyukája (apám húga) kórházban és sokat ült a kocsiban, mert együtt jártak be látogatni. Tele is lett a kocsi a hajával. Mint ahogy az enyémmel is tele szokott lenni, csak azt felismerte anyám :)
De már én is kaptam egyszer fura nézést a férjemtől, mert 4-5 centi hosszú fekete hajszálat talált. Az meg anyámé volt :))
Közben rájöttem a megoldásra.
Van egy szőke kolléganőd, aki szemet vetett rád, és meg akar szerezni, viszont tudja, hogy szereted a feleséged. Ezért a fésülködéskor kihullott haját óvatosan ráhelyezi a kabátod belsejébe, vagy a pulóveredre. Aztán megbíz valakit, aki a feleséged jóakarójaként tünteti fel magát, és rákérdez a feleségednél, hogy ki az a csinos szőke nő, akivel együtt látott téged.
A hajszálak mindig ott vannak, az asszony egyre féltékenyebb, majd elváltok, a kolléganő pedig megvigasztal. Kész, ennyi.
Te meg piszok nagy pincsikutya vagy, hogy ezt eltűröd az asszonytól.
Ha legközelebb ordít, ordíts vissza, hogy kitörjön az ablak, és mondd meg neki, hogy ha be tudja bizonyítani, hogy szeretőd van, akkor elmégy egy szál bőrönddel, mindent otthagysz, de ha nem tudja, akkor ő csomagol és mehet csupasz p.csával a sunyiba, ha AZONNAL nem hagyja abba a féltékenykedést. Ha nem ezt teszed, életed végéig táncolni fog a fejeden.
De amit ti írtok példát, az normális, és nem fura. Én is tele vagyok a húgom hajszálaival; én rövid szőke, ő hosszú barna. Ez okés.
Csakhogy itt ha a kérdezőnek lenne szőke hajú munkatársa, azt mondta volna, a feleségnek és itt is. Akkor nem lenne kérdés. De ilyen, hogy sorbanállás közben rádhullik az előtted álló haja (csak ha szőke)... ez furcsa. Nem azt mondom, hogy a kérdező megcsalja, csak érdekel, hogy mi áll a dolog mögött. Lehet, hogy barna hajakat is begyűjt, csak sötét ruhái vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!