Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem el akar válni, a szeretőm miatt. Mit tegyek?
"Ő azt mondta nem fog hülyét csinálni magából egy idegen előtt, csak azért, mert én megcsalom, nem tudom mit csinálhatnék. "
Menj el egyedul, és kérj tanácsot!
Ez a problema meghaladja a laikus szintet.
Hány évesek a gyerekeitek? Nem lehet az, hogy ő egész nap otthon van, hallgatja a gyerekeket, felhergeli magát valami apróságon, aztán nekiáll kombinálni és rajtad csattan az ostor? Ilyen is volt már nálunk :)
Én itthon a picivel, felkaptam a vizet valami hülyeségen napközben, aztán este amikor hazajött a férjem és nem lelkesedett eléggé (szerintem..) akkor rá voltam mérges. Tudom gáz, próbálok is rajta változtatni.
Ha ez, próbáljatok egy picit kettesben, ha lefeküdtek a gyerekek. Filmet nézni, romantikázni. Nálunk ez beválik.
Sajnálom.
Nincs valami újdonsült barátnője, aki telebeszéli a fejét a feleségednek? Vagy olyan nőismerőse, akit megcsalnak és tudat alatt a feleségedre vetíti a baját?
Ez így tényleg nem normális :(
Szerintem nincs, szinte száz százalék, hogy nincs. Megfogom Vele beszélni, amit tanácsoltatok.
ma 00:52
Nem hiszem, hogy még sosem találtál hajszálat magadon, olyat, ami nem a Tiéd és nem a párodé volt, azt hiszem, egy hajszálat bárhonnan összeszedhetünk, nem csak akkor, ha összebújunk valakivel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!