Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem el akar válni, a szeretőm miatt. Mit tegyek?
Beteg a kapcsolatotok, hogy ilyet feltételez Rólad a feleséged. Mióta vagytok szerelmi kapcsolatban?
A házassági tanácsadás megoldhatná a helyzetet. Ajanlj fel neki párterápiát és hazugsagvizsgalatot.
A ruhakefés ötletemet nem poénből mondtam.
Amúgy a nők (legalábbis én) akkor kombinálnak ilyet, hogyha otthon nem érzik a szeretetet. Oké, hogy szeretd, de ki is mutatod neki? Mitől ilyen féltékeny, ha nem adtál neki sosem okot erre?
Biztos, hogy amiatt akar elválni?
És biztos, hogy nem ő tart szeretőt?
Gyakori dolog a saját bűnünkkel másokat megvádolni.
Az ordítozást meg kell szüntetni.
Mi lenne, amikor nem ordít, csend van, béke.. váratlanul nagyon-nagyon nyugodtan, csendesen ezt mondanád:
- Nincs senkim, de nem bírom ezt a gyanusítgatást-ordítozást. Csendre, nyugalomra vágyom munka után.
Váljunk el, ha úgy akarod.
hm? milyen elnyúlt képe lenne...
"Gyakori dolog a saját bűnünkkel másokat megvádolni."
Milyen jol megfogalmaztad. Koszonom, hasznos.:)
És mindig ilyen féltékeny volt?
Egy ideig én is ilyen voltam, aztán a férjem egyszer azt mondta, hogy ez megmérgezi a kapcsolatunkat és hogy ha elválunk az nem egy másik nő miatt lesz, hanem a beteges féltékenykedésem miatt. Na azóta nem vagyok féltékeny, mert nem akarom elveszíteni! :)
Én megkérdezném akkor tőle, hogy miből gondolja ezt a szeretős dolgot, mert pár hajszálra nem lehet alapozni.
Okot nem adtál soha, szereted, kimutatod, nem tudom...mit akar még?
Nincs valami "jóakarótok" aki bekavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!