Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tárgyalás nélkül érkezett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tárgyalás nélkül érkezett a végzés, hogy az anyának vissza kell adni a 4 éves gyermeket. Van esély arra, hogy a gyerek az apánál maradjon?

Figyelt kérdés
Több éves házzaság után válás és gyerek elhelyezés. A kislányom 4 éves és a mindenem. Összevesztünk.A Összepakoltam és eljöttem , először egy ismerősnél húztam meg magam, majd egy nagyon kedves barátomhoz(nőhöz)mentm a kisgyerekkel. Két hónapig voltunk ott. Közben az anya egyszer látta a lányát,nem igazán adtam alkalmat arra hogy találkozzanak.Minden nap hívja telefonon az a anya a lányát többször is.2 éve szinte én nevelem a gyereket ,én vittem és hoztam az oviból 5 napból 3at.Az anya munkájából adódóan sokat volt vidéken és általában hétvégén tudott a gyerekkel törődni "csak". Egyezkedés nem igazán működik közöttünk.Gyerek oviba sem jár most.Egyik nap jött a végzés tárgyalás nélkül, hogy vigyem vissza a gyereket.Én ezt nem akarom, kezdődött a bújkálás a gyerekkel.Jött a tanács, hogy menjek el máshova a gyerekkel ne találjanak rám.Na ezt meg is tettem. Idegen városban , ott ahol nem találnak rám. Írtunk fellebbezést, de nincs még rá válasz.Mennyi idő míg válasz jön körülbelül?Mik lehetnek az esélyem az elhekyezésnél? Minden vélemény és tanács nagy segítség lenne. Ha első körben neki "ítélték" a gyereket a fellebezésnél lehet akkora változás, hogy nekem adják? Az anya maradt a lakásban.Nem iszik és nem csinál semmi kirívót, csak álított valótlan dolgokat az ügy folyamán.
2011. dec. 13. 09:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem én nem az vagyok hidd el.
2011. dec. 13. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés kamu. Ha mégsem,akkor csak ugy szolok,bűncselekményt követtél el. És a gyerek az anyánál lesz elhelyezve,ez 99%. Mellesleg szégyelld a pofádat, hogy akadályoztad őt a láthatásban. Ugy gondoltad ezzel jot teszel a gyerekkel?
2011. dec. 13. 15:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Miért csaltam volna? Nekem is ugyanlyan jogom van mint az anyjának.
2011. dec. 13. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Csalás? Ezt mikor írták?
2011. dec. 13. 16:12
 15/17 A kérdező kommentje:
A bűncselekményre értettem a csalást.
2011. dec. 13. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Megszegted a bírosági végzést ez büncselekmény, ismeretlen helyre vitted a gyereket ez gyerekrablás.

Most nem jár oviba késöbb ne járjon iskolába mert te bujkálsz vele térj észre kérdező.

Egy börtön cellában láson az a gyerek biztos hogy ezért köröznek bármit mondjon az ügyvéd.

2011. dec. 13. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu akkor nagyon buta és primitiv vagy.Tönkreteszed a saját gyereked,csak hogy az anyának rossz legyen. Remélem elviszik,és legközelebb csak az érettségi banketten látod.
2011. dec. 13. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!