Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom mit csináljak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak csak a gyerek miatt nem válok el, de ez így meddig megy hány évig bírja így egy nő?

Figyelt kérdés
A férjemmel körülbelül félévente vagyunk úgy együtt,nem ért meg, nem hallgat meg soha, évek óta a levegőbe beszélek, mindenre bólogat,de nem figyel.Bármit csinálok állandóan kritizál,mindenben a hibáim keresi.Mondtam neki, ha nem teccem, vagy valami nem tetszik, akkor el lehet válni, de ő nem akar.Valószínűleg az egyéves gyerekünk miatt nem, habár azt mondja szeret, de soha nem mutatja ki.A tízéves házassági évfordulónkra egy szál nem kaptam,mikor mondtam neki, azt mondta kit érdekel, és nevetett jóízűen.Egyszerűen nem néz nőnek, pedig a környezetemben mindenki azt mondja, hogy nem nézek ki rosszul, sőt néztek már 10 évvel fiatalabbnak is, tehát nem mondhatja, hogy rosszul nézek ki.Tudom ez csak a külső, de ha ha valami baja van velem, akkor mért lehet egyszerűen leülni és megbeszélni a dolgokat.Ő persze erre soha nem ér rá.Nem tudom mit tegyek, de úgy érzem lassan megyek tönkre ebben a vontatott házasságban.Én próbáltam új színt vinni a házasságba többször, de ideig óráig voltak változások aztán megint monoton lett a dolog.Egyáltalán nem rajong érte, a múltkor mondtam neki, hogy nem vagyok ideges fő a nyugalom száz évig élek én hogyha akarom", erre ő Anyám, még engem Ő 100 éves koromig hogy tud majd elviselni...Szóval erről ennyit.
2009. máj. 16. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ugy erzem a ferjednek van szeretoje!!!Valoban TE csak cselednek vagy jo neki,az igaz szeretetet a jo szeretkezest masnak adja!A viselkedesebol itelve,szerintem itt mar nincs rendbehozhato dolog!Nem szeret teged,az biztos!Sajnalom,tapasztalatbol irom ezt.Ha tudsz valtoztatni gyorsan tedd meg mert ahogy halad az ido egyre nehezebb lesz!Fiatal vagy meg,rengeteg lehetoseg van elotted,NE IJEDJ MEG AZ ELETTOL SOHA!!!Sok sikert!
2009. máj. 17. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok még mindig. Nem változtat a dolgon, csak érdeklődöm, hogy a férjed (legszívesebben idézőjelbe tenném ezt a szót) az együttjárás, udvarlás idején még kedves, lovagias, téged szerető volt, vagy már akkor is ilyen érzelmileg sivár? És a gyerekkel el tud aranyosan játszani, mint egy apuka, vagy teljesen képtelen a szeretetre? Az apró mindennapos döntéseket (milyen polcot vegyünk, ki vigyázzon a gyerekre) együtt hozzátok vagy rád hagyja? Egyáltalán szoktatok bármit is együtt, akár a férjeddel ketten, akár hármasban csinálni? A háztartásból kiveszi a részét? Pénzt ad?
2009. máj. 18. 18:13
 13/14 anonim ***** válasza:

utolso!

Hihetetlen de a kördéseidet mintha nekem szögezted volna.

Nekem nem ad pénzt.

Nem én vàsàrlok be.

A gyereket ràm hagyja.

Nem nézünk közösen semmit ki.

Mindig ö dönt.

Hàzimunkàban sose segit.

Sosincs itthon.

Nem puszil meg.

Havonta egyszer bujik àgyba velem.

Ja és jol nézek ki,21 vagyok!

A kérdezö nincs egyedül,sajnos.

Nekem is legjbb lenne lépni,de az anyagiak nemengedik....

2009. máj. 18. 21:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azonnal elválnék tőle. Az ilyen nem érdemli meg, hogy vele élj.
2010. aug. 3. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!