Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak csak a gyerek miatt nem válok el, de ez így meddig megy hány évig bírja így egy nő?
Szia
Szerintem ne aggódj, a szüleid nem fognak neked szemrehányást tenni, melléd állnak majd ha megtudják, hogy gondjaid vannak. Számíthatsz majd rájuk biztos és segíteni fognak.
1 éves a gyereked, ugye? Szerintem akkor mindenképpen válj el.
Először azt írtam volna, hogy próbáld megmenteni a házasságot, de úgy olvastam, hogy már próbálkoztál új dolgokkal, mégsincs változás.
Szüleim is sokszor el akartak válni, most 20 év után már nem fognak és talán elviselhető lesz a helyzet.
De ne tudd meg én mindez idáig azt akartam mindig, hogy bár elváltak volna. Ha valaki mondta, hogy szülei elváltak én mindig azt kívántam bárcsak nekem is elváltak volna. Annyira dühös voltam mindig ordítottam velük, hogy miért tették tönkre az életem, miért nem váltak el. MIndig csak veszekedtek, nem szerették egymást (és engem se) mint más családban.
Na, szóval szörnyű volt. A te gyereked még kicsi, könnyebb most elválni mint mondjuk tinédzserkorában. Így addigra rendezett élete lehetne. Sokkal jobb lenne.
Szerintem költözz vissza szüleidhez a kicsivel, aztán meglátod mit lép a férjed. Valószínűleg semmi különöset, akkor add be a válást.
Ha mégis színészkedne és vissza akarna hódítani akkor mindent beszélj meg a szüleiddel vagy egy barátnőddel, hogy ők mit gondolnak. Nehogy valami hazugsággal elkábítson.
Véleményem szerint sokkal boldogabb lehetnél ha elválnál a férjedtől. Aztán találnál magadnak valakit, aki tényleg szeret. Annyira nem nehéz, ha valakivel kezdenek alakulni a dolgok akkor a férjedre már nem is fogsz gondolni.
Sok szerencsét, remélem sikerül megoldást találnod!
Szia,
a véleményem a következő: a férjednek tökéletesen megfelel ez a helyzet, mert van egy cselédje, aki mindent elrendez otthon. És feltételezem, hogy a szexet megkapja mástól. Neki ez tökéletesen megfelel így, nem fog rajta soha változtatni, ez illúzió. Ha válni akarsz, úgyis elválaszt a bíróság, ha ő nem akar válni. A gyerek miatt válj el, hogy ne ilyen légkörben nőjön fel. Az pedig, hogy ki mit szól, teljesen mellékes. Ha a szüleid szeretnek és támogatnak, akkor ebben is melléd fognak állni. Ha elköltözöl, be fog ijedni (mert nem lesz már cseléd), de csak akkor menj vissza hozzá, ha tényleg megváltozik. Bár szerintem kutyából nem lesz szalonna: miért nem változik meg máris?
Egy NŐ, valóban attól érzi magát Nőnek, szépnek, ha szeretik, megbecsülik, és oda figyelnek rá.
Mivel ezt a férjed nem teszi meg, a "szeretlek" szó, az ő szájából csak nevetséges színjáték, ami megteremti számára a vasalt inget, a vacsit, ne tán a behűtött sört...
Én mindig azt mondtam, egy igazán bedöglött házasságot nem lehet helyre hozni, a tüskék, a valós vagy vélt sérelmek egyszerűen ott maradnak a lelkünkben, és hamar felszínre törnek.A válás addig észerű, minél kisebb a gyermek. Természetesen nem jó, ha ebbe nő bele, de még mindig jobb, mintha egy széteső családban cseperedik fel.
Egyébként sokáig úgy sem fogod bírni, mert már az elhatározás megszületett benned, csak egy pici lelki megerösitésre vágysz.
A szüleidtől ne félj, nem hiszem, hogy bele kényszerítenének egy olyan élet helyzetbe, ami nem csak Neked, de nekik is fájdalmat okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!