Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » "Elküldtem" apukámat karácsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Elküldtem" apukámat karácsonyra, hogy jöjjek ki ebből?

Figyelt kérdés

A szüleim nemrég váltak el, nem volt semmi nagy botrány, anyukám vett egy lakást és elköltöztünk. Apukámmal tartom a kapcsolatot. Anyukám azt találta ki, hogy meghívja apukámat szentestére, de én ezt elleneztem, és meg is mondtam nekik. Viszont nem tudtam megmagyarázni, hogy miért. Csak úgy éreztem, hogy most, hogy már nem vagyunk egy család, nem lenne jó együtt tölteni a szentestét. Így mondtam apukámnak, hogy szerintem az lenne a legjobb, ha az édesanyjához, az én nagymamámhoz menjen szenteste.

amikor megbeszéltük hárman, azt mondta, hogy ő úgy döntött hogy akkor odamegy, de ezt olyan furcsán mondta, mintha megsértődött volna.

Pedig én nem akartam megsérteni, csak valahogy helytelennek éreztem, hogy úgy csináljunk mintha egy család lennénk. Hogy magyarázzam ezt el, hogy ne legyen megsértődve? Mert én tényleg nem rosszból küldtem el!

15/L

2011. dec. 10. 12:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Sz@r vagy!
2011. dec. 11. 19:03
 22/25 anonim ***** válasza:
57%

nem értem a válaszolókat, ez a kislány itt el van hordva minden szar szemét kis lotyónak, mert nem szeretné, ha a szülei szenteste úgy csinálnának képmutatóan, mintha még mindig egy család lennének? szégyelljétek magatokat!!!!!!!!!!!!!

kislány, mondd el apukádnak, amit itt leírtál - nincs oka megsértődni

2011. dec. 11. 20:33
 23/25 anonim ***** válasza:
63%
Igazad van, a karácsony nem a képmutatás ünnepe. Lehet, nekik nem lenne az,de neked igen. A te családodat bontották fel,mert ők nem kellenek egymásnak...Legyenek észnél,vegyék észre,hogy nem lehet úgy tenni,mintha misem történt volna. Karácsonykor most szembesülniük kell vele, biztos nehezükre esik felvállalni, de a válás ezzel is jár. Nem csak ők elváltak,hanem a te családodat is "megszüntették". Ez van, így helyes,24.itt, 25. ott,család meg nincs, ezt ők csinálták, nem kell elsimítgatni a dolgot együtt szentestével. Nekem sem tetszene, ők döntöttek így, a döntésük csúnya oldalait is tessék felvállalni.
2011. dec. 12. 15:01
 24/25 A kérdező kommentje:

Ma voltam apukámnál, elmondtam neki, hogy mit gondolok. Csodák csodájára azt mondta, hogy nem sértődött meg. Sőt, azt is mondta, hogy beszélgetett valakivel, és megértette, hogy miért mondom ezt.

az utolsó két válaszolónak köszönöm a pozitív választ (meg a a többi pozitív válaszolónak is), a többiekről pedig ennyit.

2011. dec. 12. 18:50
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mit vártál? Hogy simogassuk meg a fejed és biztassunk legyél még bunkó az apukáddal? Akkor tessék: Nagyon ügyes vagy.
2011. dec. 12. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!