Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után jó barátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után jó barátok?

Figyelt kérdés

A férjem a legjobb barátom. Párként úgy néz ki, nincs tovább jövőnk, de nem tudjuk elképzelni az életünket egymás barátsága nélkül. Ezen kívül régóta nincs köztünk semmiféle vonzalom vagy szerelmi intimitás, csak egy nagyon stabil, régi szeretet. Majdnem tíz éve élünk együtt. (30N, 34F)

Tudom, hogy elméletben minden működik, de kíváncsi vagyok, hogy gyakorlatban megtörtént-e valaha, valakivel, hogy igazi barátok maradtak válás után. Hogy nézett ki a dolog élőben? Találkoztatok, mint bármilyen más baráttal? Volt belőle gond egy új kapcsolatban?

2011. dec. 7. 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Anyukámék barátok maradtak, nem úgy hogy beszélnek minden nap vagy ilyenek, csak ha találkoznak akkor, meg néha esetleg telefonon.
2011. dec. 7. 10:37
 12/16 anonim ***** válasza:
a szavaidból úgy veszem ki hogy ez egy menekvés lenne és a kapcsolat most stagnál és ti ezért semmit nem tesztek hanem várjátok a csodát és nem hisztek abban hogy érdemes lenne tenni érte...de amíg nem próbáljátok meg addig ilyen lesz,hiszen fiatalok vagytok a legszebb korban most kellene igazán élnetek és lesz.rni mindent és csak magatokkal foglalkozni...
2011. dec. 7. 10:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Küzdjetek a boldogságotokért! Ha mást találtok, ott is ez lesz egy idő után, a boldogság nem jön magától. Ha más párotok lenne, ott is küzdeni, tenni kéne érte azután, miután elszállt a rózsaszín köd!

Ha az kell, hogy észhez térjetek, költözzetek külön egy időre! A változás borítékolható!

Én is a legjobb barátomhoz mentem hozzá, 7 év barátság után. Ennél jobb dolog nem is történhetett volna az életemben! Ne adjátok fel!

2011. dec. 7. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Annyit szoktam röhögni az ilyeneken mint te :D

nem hiszek a szerelmet felváltó őszinte barátságban, megbecsülésben, kölcsönös tiszteletben, odaadásban, a lányregényekben, a latin szappanoperákban és a világbéke eljövetelében

2011. dec. 7. 11:39
 15/16 anonim ***** válasza:

M.-H. Alexandrának igaza van!

Sajnos minden kapcsolatban egyszer felszáll a rózsaszín köd egyszer. Nagyon sok párkapcsolati könyvet olvastam már, de mindegyik egyetért ebben: a szerelem véges. Utána, ami összetart 2 embert, az akkor is a kölcsönös tisztelet és a megtartó, elfogadó szeretet. Hogy hogyan éri el ezt 2 ember, az megint más és már, de abban egyet lehet érteni, hogyha valaha szerelemből indult a kapcsolatotok, akkor az, hogy most barátsággá szelídült, akkor csak tenni kéne a tűzért... Hidd el, megéri, hiszen ha egyben a barátod is életed párja, akkor az már jó! Gondolj csak bele, hogy mi az, amitől szeretőként elhidegültetek egymástól, mert biztos vagyok benne, hogy az évek során elsiklottatok 1-2 dolog felett. 10 év... azért biztosan voltak hullámvölgyeitek, nem ez az egyetlen, de nem biztos, hogy megéri eldobni egy másik fellángolás, új szerelem miatt- egy idő után ott is ugyanezekkel a gondokkal szembesültök. Ajánlom figyelmedbe (olvasásra) Gery Chapmen: egymásra hangolva.

2011. dec. 7. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Gondolkodtál/gondolkodtatok a kapcsolatotokon? Sikerült jó irányba terelni?

2011. dec. 8. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!