Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után jó barátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után jó barátok?

Figyelt kérdés

A férjem a legjobb barátom. Párként úgy néz ki, nincs tovább jövőnk, de nem tudjuk elképzelni az életünket egymás barátsága nélkül. Ezen kívül régóta nincs köztünk semmiféle vonzalom vagy szerelmi intimitás, csak egy nagyon stabil, régi szeretet. Majdnem tíz éve élünk együtt. (30N, 34F)

Tudom, hogy elméletben minden működik, de kíváncsi vagyok, hogy gyakorlatban megtörtént-e valaha, valakivel, hogy igazi barátok maradtak válás után. Hogy nézett ki a dolog élőben? Találkoztatok, mint bármilyen más baráttal? Volt belőle gond egy új kapcsolatban?

2011. dec. 7. 10:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
tudod kérdező ennek a barátságnak akkor is meg kellett volna lennie amikor még együtt voltatok...én hiszem hogy egy igazi társ az egyben szerető,barát,szerelmem...
2011. dec. 7. 10:05
 2/16 anonim ***** válasza:
szerintem inkább te gondolkodsz furcsán ezekről a dolgokról és te úgy hogy együtt vagytok nem tudsz rá barátként tekinteni...sokan a párjukra egyben barátként is tekintenek és pont ezeknek az embereknek működik nagyon jól a kapcsolatuk..
2011. dec. 7. 10:07
 3/16 A kérdező kommentje:
Persze, akkor is megvolt. Ez volt a legerősebb kapocs köztük, de úgy érezzük, hogy tovább kell lépnünk, mert minden más elmúlt.
2011. dec. 7. 10:08
 4/16 A kérdező kommentje:
Úgy értitek, hogy egy párkapcsolat működik úgy, hogy csak és kizárólag barátság van benne? (Gyerekvállalással, szexszel, stb.?) Sokat gondolkodunk, beszélünk erről, de egyelőre arra jutottunk, hogy ez abszurdum. Kíváncsi vagyok a véleményetek erről is.
2011. dec. 7. 10:09
 5/16 anonim ***** válasza:

a kérdésedre válaszolva hogy volt e gond belőle??

egyik fél sem örül annak ha a volt pasijához vagy férjéhez bármilyen szála fűzik még,pláne ha kiderül hogy szoros barátság van köztük még mindig....szerintem ebből lehet gond..nem sok férfi tolerálja azt hogy a régi férfi ott van még a kelleténél többet...

2011. dec. 7. 10:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam az exférjemmel.A házasságunk nem működött de a barátság igen.Így egy nap baráti hangulatban elváltunk.Mivel én a válás után Pestre költöztem az exférjem vidéken maradt így hetente találkoztunk amikor jött a lányáért.(van közös lányunk) akkor mindig úgy jött,hogy megebédelt,beszélgettünk,és utána mentek haza.

Az évek alatt ha bármi bajom vagy gondom volt(ritkán volt) mindig segített.Időközben én is férjhez mentem,ő is újra nősült.De a barátság továbbra is megmaradt. Voltak ünnepek amikor eljöttek hozzánk,vagy mi mentünk hozzájuk..

Ma már nem nagyon találkozunk (mert külföldre költöztem),de időnként beszélgettünk telefonon.

Ha hazamegyünk nyaralni akkor mindig elmegyünk hozzájuk,mert a kisfiának(született egy másik gyermeke)mindig viszünk egy halom ruhát,játékot..(imádom kényeztetni)

Mi jóba vagyunk,mert úgy voltunk vele,hogy a lányunknak is így tettünk a legjobbakat..

2011. dec. 7. 10:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Nővérem férjének baráti a viszonya a volt feleséggel. Persze őket egy gyerek is összeköti. A volt feleség még az esküvőjükre is hivatalos volt.
2011. dec. 7. 10:13
 8/16 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom hogy igen működhet a dolog de akkor egy teljesen új alapokra kell helyezni a kapcsolatot...a szexet kellene valahogy kicsit és a tűzet előhozni magatokból és szerintem ez egy jó kapcsolat lehet még,szerintem az a baj hogy belesüppedtetek a dolgokban és a megszokásnak éltek...ha ennyire jól meg vagytok és szeretitek egymást az jó dolog de valahogy a szexet is elő lehetne még csalogatni...nézd kérdező te most lelépsz egy olyannal akihez vonzódsz és jó vele a szex de a tűz és a rózsaszín köd nem tart örökké előbb vagy utóbb ott is átalakul szeretetté a dolog....neked kell tudni mit akarsz,de én úgy gondolom hogy a ti kapcsolatotokban újra kellene lobbantani a tűzet és a szenvedélyeket és nem bele süppedni a dolgokban,sokan ebbe a hibába esnek..kicsit tessék az álló vizet felkavarni:)
2011. dec. 7. 10:16
 9/16 A kérdező kommentje:

Jól hangzik... Nem tudja egyikünk sem, hogy meddig érdemes hinni benne, hogy sikerül. Bocsánat, elég borús napom van, de az a helyzet, hogy mindketten tudjuk, hogy működhetne, ha igazán odatennénk magunkat, és felélesztenénk a tüzet, de valahogy a valóságban mégsem akar működni. És ez a borzasztó, mert talán soha nem találunk mást, akivel ilyen jól kijönnénk.

Mostanában azon gondolkozunk, hogy néhány hónapra különköltöznénk, hátha akkor észhez térünk.

2011. dec. 7. 10:29
 10/16 anonim ***** válasza:

ma 10:29

A külön költözés nem rossz ötlet...amúgy ha érzitek mind a ketten akkor miért nem tesztek érte??mi az hogy a valóság más?legyetek már kicsit spontánabbak és őrültebbek ne ennyire földhöz ragadottak...ha tudjátok és érzitek akkor zökkentsétek ki ezt az állapotot....amíg nem késő..ha ti is tudjátok hogy mással nem lenne ilyen akkor tessék érte tenni és ne bele possadni,legyetek kicsit őrültek,spontának..ne csak a hétköznapjak éljetek..

2011. dec. 7. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!